Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Leírnátok milyen külső és belső tulajdonságokat értékeltek egy nőben?
Üdv :)
Kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Minden ehhez kapcsolódó választ szívesen fogadok.
Előre is köszönöm :)
a sportos nőket szeretem, nem feltétlen a világ legcsinosabb arca az ami elnyeri a tetszést.. mindenkiben valami más fog meg, de ahogy az utóbbi időben a nők képeit megnézegettem akikkel ismerkedtem és elvoltam valami közös van a külsejükben.
Belső legyen tisztában saját magával ne legyenek komplexusai, legyen művelt és intelligens, legyen megfelelően akaratos és nőies :D, Tudja kimutatni a szeretetét :)
Külső: szőke haj, kék szem, nagy, erős fenék, széles csípő.
Belsőre: intelligencia, műveltség, nyelvtudás, sokirányú érdeklődés, erős aszociális hajlam. De aktív embergyűlölő ne legyen.
Nem részletezem a megfelelő külsőt, mert nyilván, ha nem jön be, akkor nem is kezdek vele.
DE!!! Ne legyen olyan, akinek fingja nincs mit akar, ne legyen olyan, hogy hetekig küldi jeleket hogy oda van értem, hogy hozzáérek és majd elélvez, majd 4 hét után kijelenti, hogy "nnnneeeemmmm" tudja mi a véleménye rólam. Szóval ne legyen idióta, ne legyen szeszélyes és érthetetlen. Hagyja a női logikáról szóló közhelyeket a fenébe és ne alkalmazza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!