Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet a mai lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet a mai lányokat lebeszélni a bunk. Szépfiúról, hogy ne randizzon vele, hanem a rendes és átlagos pasival menjen el?

Figyelt kérdés
Én már idősebb vagyok és beszélgetek tizenéves lányokkal. Több is mondja, hogy van több pasi. Sok csalódásuk van a helyes pasik miatt, de akkor is csak az kell nekik. Némelyik tudja is, h nem szabadna, de akkor is annyira vonzza őket a jó külső, hogy csak az kell nekik, pedig tudják alázás lesz a végén. Meg a jó külső egyenlő érdekesség. Miért nem lehet őket lebeszélni róla (pedig jól tudok hatni)?
2015. júl. 28. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mert az olyan kapcsolatnak ahol nincs vonzalom a felek között, semmi értelme.
2015. júl. 28. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Persze, és higgyem is el, hogy te minden hátsó szándék nélkül csak a jót akarod nekik, mi? Valójában abban reménykedsz, hogy a naiv kis tinip.csák majd rácuppannak a farkadra valld be :P
2015. júl. 28. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Hm, tinikre nem bukom. Vagy te jobban tudod?
2015. júl. 28. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
8%

Nem csak a fiatal lányokat,a nőket is pontosan ugyanennyire érdekli,csak az számít,hogy helyesnek születtél-e vagy sem.Ha igen,akkor a nők ugrálni fognak utánad,ha meg nem,akkor meg esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...

Ez a valóság sajnos,kivétel elvileg létezik,gyakorlatilag soha nem találkoztam még ilyennel,szóval érdekes...

24/F

2015. júl. 28. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam tini és még jól emlékszem erre az időszakra. Én is azt mondom, ne hagyják magukat megalázni, de ugyan már! Nem várhatod tőlük, hogy úgy gondolkozzanak: nem baj, ha nem tetszik, nem vonzódok hozzá de olyan rendes ember. Ők még lángoló szerelemről, szenvedélyről, izgalomról álmodoznak.

Majd kialakul a saját értékrendjük, szépen megtanulják, megtapasztalják, mire van igazán szükségük egy kapcsolatban és még az biztos minden szépfiú bunkó.

2015. júl. 28. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Mert nekik a felszín és az "anyagi biztonság" számít. Nekik státusszimbólum és megélhetés kérdése a pasi. Na meg mert a korszellem ezt diktálja, hogy az számít, hogy nézel ki, mennyi pénzed van, a belső értékeket meg irtani kell.
2015. júl. 28. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Most irhatnam, hogy atlagos vagy az alatti szurke kis eger lanyoknal is ez a helyzet, de a kis harci csapat, ugyis megmagyarazna, hogy "a csunya lanyoknak is a szep fiuk kellenek..."

Messze nem igaz.

A kerdeshez meg annyit, hogy ezt nem varhatod el. Vagy jarjanak sajnalatbol az elonytelenebb kulseju sracokkal, akikhez nem tudnanak vonzodni?

2015. júl. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!