Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a mai lányokat lebeszélni a bunk. Szépfiúról, hogy ne randizzon vele, hanem a rendes és átlagos pasival menjen el?
Nem csak a fiatal lányokat,a nőket is pontosan ugyanennyire érdekli,csak az számít,hogy helyesnek születtél-e vagy sem.Ha igen,akkor a nők ugrálni fognak utánad,ha meg nem,akkor meg esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...
Ez a valóság sajnos,kivétel elvileg létezik,gyakorlatilag soha nem találkoztam még ilyennel,szóval érdekes...
24/F
Én is voltam tini és még jól emlékszem erre az időszakra. Én is azt mondom, ne hagyják magukat megalázni, de ugyan már! Nem várhatod tőlük, hogy úgy gondolkozzanak: nem baj, ha nem tetszik, nem vonzódok hozzá de olyan rendes ember. Ők még lángoló szerelemről, szenvedélyről, izgalomról álmodoznak.
Majd kialakul a saját értékrendjük, szépen megtanulják, megtapasztalják, mire van igazán szükségük egy kapcsolatban és még az biztos minden szépfiú bunkó.
Most irhatnam, hogy atlagos vagy az alatti szurke kis eger lanyoknal is ez a helyzet, de a kis harci csapat, ugyis megmagyarazna, hogy "a csunya lanyoknak is a szep fiuk kellenek..."
Messze nem igaz.
A kerdeshez meg annyit, hogy ezt nem varhatod el. Vagy jarjanak sajnalatbol az elonytelenebb kulseju sracokkal, akikhez nem tudnanak vonzodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!