Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy összejöjjünk?
A volt barátom elhívott szombaton az anyukájáékkal kirándulni...Megkérdeztem tőle hogy csak akkor megyek ha ő is akarja erre azt mondta hogy akarom szal gyere..Álítólag most nem tudom mi van hogy szeret -e mert kedden még eggyütt voltunk és szerelmesek voltunk ő..is mondta sokszo nekem hogy szeret...De szerdán szakított velem mert féltékeny voltam ..és azt mondta hogy nem akarja ujrakezdeni..és azt mondta még szeret de nem akarja..
Csütörtökön megkérdeztem tőle hogy szeret -e azt válaszolta rá igen...mondtam neki hogy el is hihetem erre azt mondta hogy hát ha mindent én jobban tudok akkor miért kérdem meg ...és akkor már az mondta nem szeret:S
Lényegre térve szerintetek lehet vmi a kiránduláson?Van rá esély hogy ujra egy pár legyünk?
Bocsi egy kicsit zavaros lett..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!