Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jo ötlet lenne smst irni neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo ötlet lenne smst irni neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki bejön.. igazábol régebben jóban voltunk(tetszettem is neki) de most nem annyira beszélünk..Szokott nézni de semmi több.. Ha irnék neki egy smst h jó lenne újra jóban lenni stb akkor szerintetek elküldene a pics*ba? 19/L (fiu is 19)
2010. márc. 6. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Küldhetsz sms-t. Ha elküldene a p****-ba, akkor legalább tudod, nem kell vele foglalkozni. Amúgy ha megy, inkább személyesen próbáld meg, ott nem tud kikerülni, bármi kisülhet:)) A szoksás hogy vagy kérdés után, konkrétumokra rákérdezhetsz, ha már van közös múltatok:)
2010. márc. 6. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha félsz az elutasítástól, akkor inkább dobj egy sms-t. A válaszból kiderítheted, hogy érdemes-e kapálózni utána, vagy sem.
2010. márc. 6. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is sokszor elkövettem ezt a hibát, hogy kezdeményeztem. Szerintem ne tedd. Ha akar valamit, majd szól. Neki is ugyanannyiba telik, mint neked. Aztán meg azt híresztelné, hogy "rámásztál". Vagy beijedne. Hidd el, tapasztalatból mondom. Nekem is volt pár ilyen esetem, hogy elutasított, aztán meg visszahallottam, hogy tetszek neki, csak beszärt... 20 évesen ennyi esze volt... Ja, és azóta sincs barátnője!
2010. márc. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!