Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hosszútávra összejönnétek egy 190+ centi magas lánnyal?
Ha a lányt nem zavarná, simán. :)
Hány éves ez a lány?
170 cm 25
viszolygok a magas nőktől,nekem visszataszító 190 magas nő pedig már egyenes a rémálmom lenne megelevenedve.Szóval még szexre sem! kizárt
alacsonyabb cuki lányok az eseteim.
Köszi az eddigi válaszokat! A lány, akiről szó van 190+-os, tehát olyan 193 centi körül lehet valójában. És 18 éves.
A másik oka amiért kérdeztem, hogy mostanában rengeteg olyan párt látok, ahol a fiú legalább egy fél fejjel alacsonyabb a lánynál (nyilván eleve nagyon magas lányoknál van ez). Régen ez nem volt divat és érdekelt, hogy ezek a kapcsolatok meddig tartanak. Még jöhetnek válaszok. :)
"Régen ez nem volt divat"
Nem divat kérdése, hanem az érzelmeké.
Meddig tartanak?
Átlagban addig, ameddig két 180 centis ember kapcsolata.
Vagy mint egy 170 centis fiú és 160 centis lány kapcsolata.
Stb.
Ettől nem lesz másabb a kapcsolat, lehet, hogy két hét után szétmennek, de lehet, hogy életük végéig együtt lesznek.
esze mennyi van?
kedves amúgy?
netán szép is?
Simán, nem érdekel, magas-e, hanem hogy felszínes-e és anyagias-e.
29/F (192 cm)
Igen, mondjuk én még így is magasabb lennék nála, de az se zavarna ha a nő lenne magasabb, bár kétlem hogy túl sok nő lenne aki ilyen.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!