Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randi után mutattad be otthon a párodat?
Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el a randik után hogy hazavitted bemutatni a párodat a szüleidhez?
Mennyi idő után költöztetek össze?
2015. júl. 20. 09:22
1/5 anonim válasza:
Mi kb 1 hónapja ismertük egymást, mikor megtörtént a bemutatás mindkét oldalon, de mivel még mindketten tanulunk, összeköltözés stb. nem jöhet szóba.
2/5 anonim válasza:
Engem a 2. héten bemutatott, én kb. 5-6 hét után. 1 év után költöztünk össze.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor most a 2 hét után vagy a 5-6 hét után?....
2015. júl. 20. 09:50
4/5 anonim válasza:
Ő a férfi és 2 hét után vitt haza engem bemutatni. Én 5-6 hét után vittem haza őt. Így adódott, nem a szüleinkkel éltünk már, és a távolság miatt nem egyszerre történt. :) Nem tudom, hogy te a férfi vagy a női szemszögből nézed a sztorit. Szerintem nem az idő számít, hanem az, amit érzünk. Ha érezzük, hogy komoly, akkor van értelme otthon is beszélni róla :)
5/5 anonim válasza:
Az elsőket még viszonylag hamar, aztán anyám szólt, úgy a tizedik körül, hogy most már csak azt vigyem haza, akivel tényleg hosszú távra tervezek. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!