Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, nok mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, nok mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Adott egy 6 eves hazassag, nincsenek gyerekek, neha jo neha rosszabb csakugy mint egy normal hazassag, de alapvetoen a felek nagyon szeretik egymast,rendben van a nemi eletuk szoval nincs kulonosebb vilagdrama.

Aztan egyszercsak feltunik egy pasi es a feleseg kb.megorul, hiszen annyira kivanjak egymast az uj pasival, akivel egy hekyen dolgoznak es persze ez a pasi reszerol is kolcsonos. Ez nem egy "ohh, izgi es uj jo lenne dygni" szituacio, hanem egy olyan helyzet amikor a kemia, a szexualis feszultseg szikrazik a levegoben.

A pasinak menyasszonya van es a feleseg semmi komoly dologra nem gondol, csak egy egyuttletre es utana mindenki megy a maga utjan (millio es egy oka van, az uj pasi belsoelg nem erdekli) szoval ez a tipikus egyszetu hardcore szex esete.

A dilemma adott, ti kihagynatok egy ilyen helyzetet (mondom, oruletes kemia, allatias vonzalom) es eldegelnetek tovabb gondolkozva h mi lenne ha, vagy megelnetek es szamolnatok a lelkiismeretetekkel?

Ha csak egy szimpla vonzalom lenne, akkor a felesegnek nem fordulna meg a fejeben a dolog, mert ugye millio es egy embert talalunk vonzonak, de ez tobb mint vonzalom, ez ilyen kaparod a falat mert azt akarod h hozzad erjen, ezt nyilvan csak azok ertik akik voltak hasonlo cipoben.

Ti mit gondoltok?Mit tennetek?

2015. júl. 18. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Egy utolsó qrva vagy. Tönkreteszed a házasságod és közben egy másik nő kapcsolatát is. Egyszerüen csak szeretsz baszni azért. Jelentkezz fel a rosszlanyokra és akkor napi 8 órában kémiázhatsz és még pénzt is keressel evvel majd.

Ha én lennék a srác mennyasszonya, nos nem szeretnék a helyedben lenni mert úgy elintéznélek hogy más nem érne hozzád soha ebbe a büdös életben.

2015. júl. 18. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Minden sorodból az sugárzik,hogy egy elszállt riherongy szintjére kezdesz süllyedni,csak mert tombolnak benned a hormonok.Ha szerinted emiatt nem érdemes elválni,akkor nem is értem,miért érné meg megtenni.Oké,kívánod,vonzódsz hozzá,a pillanat heve,egyebek,no de ha valaki felnőtt nő,az ilyen dolgokban is az kell legyen szerintem.Én úgy gondolnám,hogy amin te jársz,az egy rohadtul rossz út.
2015. júl. 18. 14:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Koszonok minden valaszt, egyebkent 7-es ez nekem is megfordult a fejemben, marmint h megtortenik es valami kataszrofalis csalodas lesz de ez benne van a pakliban. Az osszesben. Ez is az egyik oka a dilemmamnak.

Valaki azt irta, h ezt tisztazzam a pasival h ennyi es semmi tobb, de sztem ez feleseleges, o csak egy dugast lat bennem es ez igy is marad, nem ugy nez ki mint aki feleseget keres:-))))

Utolso: Okè😀😀😀😀😀😀😀

2015. júl. 18. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt ne velünk beszéld meg mókuska, hanem a férjeddel. Megegyeztetek, hogy hűségesek lesztek, hogy kitartotok egymás mellett, ha a te adott szavad csak ennyit ér sebaj, de a minimum, hogy szólsz a férjednek, hogy a munkatársaddal valószínűleg lyuksógorok lesznek.
2015. júl. 18. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Feleség vagyok. 6 éve. Nincsenek gyerekek. Jó a házasságunk De nálam is volt olyan pasi, akivel izzott a levegő. Viszont mindketten tudtuk, hogy egy éjszaka, NEM ÉR annyit, hogy egy életre lelkiismeret furdalásunk legyen, netán kiderüljön és repüljünk.... Szóval nem történt semmi. Szépen lehiggadtunk és kész! Neked is azt javaslom, felejtsd el. Ha szereted a férjed..jó a házasságod, NINCS olyan vonzalom és ösztön, ami miatt érdemes lenne kockáztatni! 30/nő
2015. júl. 18. 15:13
 16/19 A kérdező kommentje:

14: Nezd, ugysem fog elhivni randizni szoval mindez csak teoria:-)))

Ettol fuggetlenul ez megint egy olyan dolog, h alapvetoen poligam az ember csak a kereszteny kultura szimplan belekenyszeriti oket egy moralis dilemmaba, mashol pedig siman dul a tobbnejuseg:-))

Ettol fuggetlenul mindenkinek mast jelent az etika,mindenkinek mas fer bele.

O mar megcsalta a menyasszonyat parszor (ezt tobbektol hallottam) de ettol fuggetlenul ketlem h dugni fogunk.

2015. júl. 18. 15:17
 17/19 A kérdező kommentje:
15-os: Te hogy tudtad elfelejteni, vagy tullepni rajta?Szoval hogy mult el?
2015. júl. 18. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Na akkor elmesélek valamit én is. Én megtettem, bár szingliként (a másik fél meg nagyon is nős volt), reménykedtem, hogy majd kiábrándulok belőle, hogy csak a híre volt nagyobb a fiatalembernek, mint amilyen. (Hát nagyon nem így volt.) Aztán gőzöm nem volt, mit akar tőlem, szerintem ő maga se. Összezavarodás a köbön mindkét fél részéről, én meg közben belekerültem egy "megcsaltam a szeretőmet" szituba egy volt egyéjszakás kalandommal. És mi történt? Bűntudatom lett, bazze. Még egy szeretőkérdésben is. Mi lenne, ha a férjem lenne?

Én nem tenném meg. Ezek után, hogy kiderítettem magamról, még a szeretőmhöz is hűséges vagyok, nem mennék bele ilyenbe.

2015. júl. 18. 16:44
 19/19 A kérdező kommentje:

Koszi 18-as velhetoleg elem is ez lenne a "baj" marmint az h meg nem csaltam meg senkit es fogalmam sincs h mennyire ereznem magam rosszul tole.

Koszi h elmeselted:-)

2015. júl. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!