Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nok mit gondoltok?
Adott egy 6 eves hazassag, nincsenek gyerekek, neha jo neha rosszabb csakugy mint egy normal hazassag, de alapvetoen a felek nagyon szeretik egymast,rendben van a nemi eletuk szoval nincs kulonosebb vilagdrama.
Aztan egyszercsak feltunik egy pasi es a feleseg kb.megorul, hiszen annyira kivanjak egymast az uj pasival, akivel egy hekyen dolgoznak es persze ez a pasi reszerol is kolcsonos. Ez nem egy "ohh, izgi es uj jo lenne dygni" szituacio, hanem egy olyan helyzet amikor a kemia, a szexualis feszultseg szikrazik a levegoben.
A pasinak menyasszonya van es a feleseg semmi komoly dologra nem gondol, csak egy egyuttletre es utana mindenki megy a maga utjan (millio es egy oka van, az uj pasi belsoelg nem erdekli) szoval ez a tipikus egyszetu hardcore szex esete.
A dilemma adott, ti kihagynatok egy ilyen helyzetet (mondom, oruletes kemia, allatias vonzalom) es eldegelnetek tovabb gondolkozva h mi lenne ha, vagy megelnetek es szamolnatok a lelkiismeretetekkel?
Ha csak egy szimpla vonzalom lenne, akkor a felesegnek nem fordulna meg a fejeben a dolog, mert ugye millio es egy embert talalunk vonzonak, de ez tobb mint vonzalom, ez ilyen kaparod a falat mert azt akarod h hozzad erjen, ezt nyilvan csak azok ertik akik voltak hasonlo cipoben.
Ti mit gondoltok?Mit tennetek?
Egy utolsó qrva vagy. Tönkreteszed a házasságod és közben egy másik nő kapcsolatát is. Egyszerüen csak szeretsz baszni azért. Jelentkezz fel a rosszlanyokra és akkor napi 8 órában kémiázhatsz és még pénzt is keressel evvel majd.
Ha én lennék a srác mennyasszonya, nos nem szeretnék a helyedben lenni mert úgy elintéznélek hogy más nem érne hozzád soha ebbe a büdös életben.
Koszonok minden valaszt, egyebkent 7-es ez nekem is megfordult a fejemben, marmint h megtortenik es valami kataszrofalis csalodas lesz de ez benne van a pakliban. Az osszesben. Ez is az egyik oka a dilemmamnak.
Valaki azt irta, h ezt tisztazzam a pasival h ennyi es semmi tobb, de sztem ez feleseleges, o csak egy dugast lat bennem es ez igy is marad, nem ugy nez ki mint aki feleseget keres:-))))
Utolso: Okè😀😀😀😀😀😀😀
14: Nezd, ugysem fog elhivni randizni szoval mindez csak teoria:-)))
Ettol fuggetlenul ez megint egy olyan dolog, h alapvetoen poligam az ember csak a kereszteny kultura szimplan belekenyszeriti oket egy moralis dilemmaba, mashol pedig siman dul a tobbnejuseg:-))
Ettol fuggetlenul mindenkinek mast jelent az etika,mindenkinek mas fer bele.
O mar megcsalta a menyasszonyat parszor (ezt tobbektol hallottam) de ettol fuggetlenul ketlem h dugni fogunk.
Na akkor elmesélek valamit én is. Én megtettem, bár szingliként (a másik fél meg nagyon is nős volt), reménykedtem, hogy majd kiábrándulok belőle, hogy csak a híre volt nagyobb a fiatalembernek, mint amilyen. (Hát nagyon nem így volt.) Aztán gőzöm nem volt, mit akar tőlem, szerintem ő maga se. Összezavarodás a köbön mindkét fél részéről, én meg közben belekerültem egy "megcsaltam a szeretőmet" szituba egy volt egyéjszakás kalandommal. És mi történt? Bűntudatom lett, bazze. Még egy szeretőkérdésben is. Mi lenne, ha a férjem lenne?
Én nem tenném meg. Ezek után, hogy kiderítettem magamról, még a szeretőmhöz is hűséges vagyok, nem mennék bele ilyenbe.
Koszi 18-as velhetoleg elem is ez lenne a "baj" marmint az h meg nem csaltam meg senkit es fogalmam sincs h mennyire ereznem magam rosszul tole.
Koszi h elmeselted:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!