Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem? Első randi lesz

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem? Első randi lesz

Figyelt kérdés

Hova vigyem randira a kiszemelt lányT?:O

ő mondta a discot de szerintem nem a legjobb első randira. beszélgetni se tudunk... kocsmába megin csak nem épp első randihoz illő, mozi? vagy séta vagy mi????

aggyatok tippet lécci! előrre is kösz???

2010. márc. 5. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
séta, kávézó, teaház.. amugy a moziban se lehet normálisan beszélgetni;)
2010. márc. 5. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:

A diszkó szerintem sem jó ötlet. Ki kellene puhatolni, mi érdekli. A séta akkor az igazi, ha van úticél, pl. egy szép hely vagy látványosság. Kávézó, teaház... Mi kávézóban kezdtük, aztán séta egy kiállításra. Vidd el egy szép helyre, amit te ismersz,

ahonnan szép a kilátás, de ő még sosem járt ott. Muszáj kipuhatolnod, mit szeret...

2010. márc. 5. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Hol laktok?
2010. márc. 5. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi beültünk egy mekibe, aztán sétáltunk a Duna parton, leültünk beszélgetni egy padra, és este hajnali 5-ig chateltünk. És közben még a kezemet se fogta meg.

Őrült szerelem volt, és még 2 év után is tart.

2010. márc. 5. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy mért jutott eszébe a diszkó...ha egyszerűbb lány,hívd sétálni vagy teázni,ha "plázacicásabb"(bocs)akkor kávéház.Ha van valami hobbid,vagy ismersz olyan helyet,ami új lenne neki,és talán tetszene,vidd oda.Nekem mindig a valamiért"más"első randik maradtak meg.(Pl.mikor menekültünk a vaddisznók elől:)
2010. márc. 5. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Biliárd, teke, Margit-sziget :)
2010. márc. 5. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
mozi, hazakisér
2010. márc. 5. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem jégkorizni vidd ;)

(aztán írd meg hogy végül hova mentetek..:))

2010. márc. 5. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs túl hűvös a Libegőt ajánlom,majd a kilátót,és egy jó beszélgetést egy kávé vagy forralt bor mellett!Azt nem írtad hol laktok,budapesti lehetőséget írtam!Minden jót!
2010. márc. 5. 14:01
 10/10 A kérdező kommentje:
12:54 te ismered berényt???
2010. márc. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!