Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy már egy csóktól is benedvesedik a bugyim?
Figyelt kérdés
de csak ha azzal csókolózok, akit szeretek.2015. júl. 16. 22:48
1/9 anonim válasza:
Olyannal is szoktál aki nem szeret?
2/9 anonim válasza:
szerintem ez egy 'biztosítèknak' vennè a fiú ha tudná, hogy benedvesedsz. Tudná,hogy tènyleg szereted. Ha a pasimnak állna fel örúlnèk, mivel ÈN csináltam ezt vele. Ha nem működnek ennyire máskèpp akkor biztks nekik is jó.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én volt hogy már attól is benedvesedtem hogy a barátom megfogta a kezem.
5/9 A kérdező kommentje:
nem szoktam olyannal, akit nem szeretek, de van, aki szokott.. én nem tudnék.
2015. júl. 16. 23:01
6/9 anonim válasza:
Ha a párod olyan kívánatos, hogy ennyire felizgulsz rá mindössze egy csóktól, egyáltalán nem ciki, párod helyében én inkább örülnék, hogy ilyen jó vagyok!
7/9 anonim válasza:
Nekem is feláll a f****m. Mé' lenne ciki?!
8/9 anonim válasza:
#5 Akkor miért írtad hogy csak ha azzal csókolózol akit szeretsz?
9/9 A kérdező kommentje:
mert vannak olyanok, akik fűvel-fával csókolóznak.
én kivétel vagyok.
akit nem szeretek, nem csókolom meg. nem lenne hozzá gusztusom.
2015. júl. 17. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!