Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti melyik típusú fiút választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik típusú fiút választanátok inkább? A vadabbat vagy az oltalmazót?

Figyelt kérdés

1. Vad, szabad szellemű, türelmetlen, de attól függetlenül figyelmes, törődő és szenvedélyes.

2. Gondoskodó, türelmes, de nagyon merev és bizonyos fokig tudat alatt próbál pórázon tartani, mert túlságosan félt.

Én inkább az elsőt választanám, de kíváncsi vagyok, ti hogy döntenétek. Persze nem csak ez a két véglet van és keveredhet is egymással. (A félreértések elkerülése végett.)

2015. júl. 15. 23:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
amúgy szerintetek az jó vagy rossz, hogy bennem mindkettőből van? mert nem vad inkább őrölt és szabad, de gondoskodó kicsit néha türelmetlen, szenvedélyes a szerelemben meg máshol is :D de nem merev és minden szóra amit ő kimond figyelni. és azért lettem ilyen mert szerintem ez a normális igy 22 éves fejel, sok párt láttam meg tapasztaltam sajnos magamon. de hát az ember a hibáiból tanul, és sokat tanultam. és irhat akárki akármitt hogy én csak hazudok meg minden le**arom én tudom hogy igy van és ez a helyes
2016. máj. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!