Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és van egy lány aki már elég régóta szinpatikus nekem. Elég nyuszi vagyok e téren igy nemnagyon merem felhozi a témát hogy ketönk közt lehet e valami. Hogy tehetném meg?
Figyelt kérdés
MSN-en elég sokat beszélünk személyesen nemannyira de jóba vagyuk mint barát. Csak sajnos nemtudom h esetleg én is szimpatikus vagyok neki v sem. Egyébként 16 éves vagyok.2008. szept. 3. 21:49
11/13 anonim válasza:
Mintha magamat látnám 40 évvel ezelőtt.Én is nyulam-bulam voltam míg rá nem jöttem a nyitjára.Ne sms-ezz,inkább hívd el randira,vagy moziba.Ha elmegy,próbáld meg nem erőlkedve, megfogni a kezét.Ha engedi,próbáld meg a vállára tenni a kezed.Ha engedi,nem húzódik ki,nyert ügyed van.Légy szórakoztató,imádnak nevetni!Utána a következő randikon,ne mint egy úthenger,próbáld meg az arcán megpuszilni.Ha már ez is megy,valami nyugodt helyen-ne a Körúton-mikor szemben álltok egymással jöhet az első puszikisérlet!De ezt neked kell érezni,hogy mikor van ez az alkalom.Hidd el ők ugyanúgy izgulnak mint,mi ,ők ugyanúgy gondolnak rá"jaj,csak megcsókolna"!Csak nem vallják be,teljesen jogosan!Gondolj bele,mi lenne ha ők kezdeményeznének úgy ahogy nekünk férfiaknak kell!Ezt a pár évet bírd ki a kisebb nagyobb csalódásokkal,utána úgy megy mint a karikacsapás!
12/13 A kérdező kommentje:
Hát ez a legutóbbi komment nagyon teccik (Y) gratulálok hozzá. És ugyhatároztam most hétvégén elhivom sétálni.
2008. szept. 4. 22:16
13/13 anonim válasza:
De nehogy túl bátor légy,és már a második randin azzal indítasz:Ha van eszed beveszed!Ha nincs eszed ész nélkül beveszed!Nagy pofára esés lenne!!(Az ilyen okossággal ráérsz pár év múlva bejelentkezni egy kis toszi-moszira! Sok sikert!!!Szurkolok,hogy sikerüljön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!