Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csaj ez a youtube-os? Vélemény?
2015. júl. 12. 23:02
2/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, rettenetes a megvilágítás.
4/9 Bokorugró válasza:
Megmondom az igazat. Full debil. De tényleg, aki még nem nézte meg a videot ne tegye... Rendben van, hogy lassan beszél, de kb olyan mintha, be lenne baszva. Ha szeret szopni, akkor jó nő, ha nem akkor dobd ki. Bár ha szexben elvarázsol, akkor tartsd meg!
5/9 anonim válasza:
Valoszinuleg te vagy a video keszitoje :D
6/9 anonim válasza:
Nem rossz, olyan kis helyes, aranyos, de félénknek tűnik, vagy a szavakat nehezen találja - nem tudom. Ez elég fura egy olyantól, aki webkamerával műsort csinál magáról, és feltölti, hogy mindenki láthassa. :/
8/9 anonim válasza:
Miért, szerinted nem a Youtube-on van???!
9/9 anonim válasza:
Hogy mennyire jó csaj azt nem tudom megállapítani (egyrészt nő vagyok és nem úgy nézek rá, mint ahogy egy férfi, másrészt a fények miatt alig láttam belőle valamit), de azt meg tudom mondani, hogy "youtube-osként" rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!