Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mit gondoltok?
Szoval van egy pasi aki fel eve hajt ram, meg sosem beszeltunk, folyton bamul en atnezek rajta es neha ranezek, ez a tendencia.
Fogalmam sincs miert, ket napja beragott es tudomast sem vesz rolam, mi tobb kerul, a foldet nezi ha elmegy mellettem, bezarkozik az irodajaba, sorolhatnam...
Egyebkent egy alfahim, a.k.a egy bunko bugris, ami bejon a legtobb nonek-nekem nem. Persze kulsoelg jo pasi, de az egesz viselkedese szamomra visszatetszo, ezert nem nezek ra csak nagyon ritkan.
A kerdes az, hogy ezen miert kell ennyire megsertodni?Fel eve ezt csinalja en fel eve kvazi le.rom, de ket napja megy ez utalkozas a reszerol.
A kerdes: a pasik igy viselkednek akkor ha meg akartak dugni egy not es nem sikerult nekik?Ez egy normalis reakcio?
Koszi minden valaszt
11-es abszolut igazad van, de mivel nem beszeltunk meg soha eleg nehez megtorni a feszultseget foleg ugy, h ram sem nez.
Eleg felelmetesen viselkedik, ugy ertem az egesz kiallasa, meg hangoskodasa es nem felek tole v ilyesmi, csak egyszeruen nem tudom h hogy kell egy ilyen emberrel baratsagos lenni.
Mert ha most nagyon ital akkor lehet h elkezd velem kiabalni, vagy csak elsetal...vagy nem tudom mi zajlik ilyenkor az ilyen emberek fejeben, szerencsere egyet sem ismerek.
Mondjuk bekopogok az irodajaba es azt mondom:
Hellooo.
Vagy csak meglatom es koszonok?De ram sem nez, akkor ezt igy hogy? Emailt azert nem szeretnek mert meg felreerti vagy valami....szoval eleg limitaltak a lehetosegeim, plusz a hello utan kb ki is merult a mondanivalok listaja.
Hogy vagy?(kit erdekel?), szep az ido(na es?)...stb.
Vagy csak: Szia, mindig bamulsz, szoval gondoltam koszonok, hello (es mosolygok melle).
Latod?Egyre rosszabb:-)Pontosan errol van szo.:-)
Elvileg hajt rád, de sose beszélgettetek még. Folyton bámul, az kb mindenkinél elmondható majdnem mindenkire.
Érdekes lehet a szituáció, szóval fél éven keresztül nézett téged a távlatból, semmi duma vagy közös csevej, napi 20 szor megy be hozzátok " mondjuk akármi másért is bemehet, ki tudja, ha nem beszéltek" de most 2 napja alig megy be, persze ezt te rögtön észrevetted.
És azt , hogy berágott, onnan is veszed, hogy a földet bámulja?
Ne haragudj, tippelek.
Sose akart tőled semmi komolyabbat, stíröl a szemével és elképzel szaftos dolgokat, de kb a legtöbb férfi ezt csinálja a legtöbb nőnél. Élvezi a minden napjait, kb semmi sem történt vele, az ember állapota is ingadozhat néha ok nélkül is. De akár még történhetett is vele valami, vagy sokat agyal valamin ezért zárkózik be.
Szerintem csak beképzeled a dolgot.
11-es teljesen igazad van, de nem tudom h hogy beszeljek vele, azt meg vegkepp nem h mit mondjak.
Konkretan azt sem ertem, h ezt miert csinalja, mit akar ezzel elerni?
Terez apa: Jogos a felvetes, ime a magyarazat (vagy olyasmi).
Szoval o az elso naptol kezdve kerdezett rolam a tobbi kollegamtol, pl van e pasim, hany eves vagyok, honnan jottem...ilyesmik. Amikor szabin voltam az irodank kozelebe se ment, amikor visszajottem megint jott a megallas nelkuli jarkalas amire a kolleganom hivta fel a figyelmem.
Egy masik kolleganom pedig megkerdezte, h ugye tudom e h a srac mindig engem bamul? Ezek amolyan evidens dolgok, es rajta kvul meg van millio es egy pasi az irodaban, de a normal " ranezek a csajra, szaftos dolgok, megy tovabb az elet" dolgon kivul mast nem tesznek, sot, ok nem bamulnak (na jo az egyik elhivott imelben randizni, es egy masik elkerte a szamomat).
De ez egy civilizalt normal dolog, megbeszeltem mind a kettovel, h nem randizom, igy amilyan haverokka avanzsaltunk es nincs feszultseg, rossz szajiz.
O nem megnez vagy ilyesmi, hanem konkretan bamul mikozben masokkal beszel, megdug a szemevel...es neha nem tudom eldonteni, h ez most megolni akar vagy megdugni (gondolom a katonai multja miatt nehezen vegyiti a kettot).
Mindig ott van ahol en vagyok, es elkezdett elegansabban oltozni, leven en mindig szuper elegans vagyok. Mindig felhivja magara a figyelmem, ha elmegy mellettem akkor sohajtozik, addig zajong amig ra nem nezek....sorolhatnam.
En probalom ot kerulni, nem ranezni szimplan mert eleg bonyolult az eletem nelkule is, es a legutolso amire szuksegem van az egy ilyen pasi, vagy akarmilyen pasi.
Egyebkent totalisan kettos szemelyiseg, a sajat szavaba vag, ez a tipikus utalod vagy imadod jelenseg. Egyetertek, lehet barmi mas baja is, de megiscsak furcsa h eleteben eloszor a foldet nezi amikor elmegy mellettem, es totalisan kerul.
Ezzel sem lenne baj, ha ezt ugy tenne h bejarogat az irodankba de nem nez ram, ez total fair, ennek meg orulnek is hiszen problema megoldva. De ez a nyilvanos elzarkozas, padlo bamulas....mikozben mindenki massal pedig jofej, beszelget veluk, jokedvu.
Rendben, elfogadom, tényleg "hajt rád"
Lehetséges akkor hogy megunta...Látta hogy veszed a lapot, legalábbis azt látta, hogy amikor "megdug a szemével" akkor te reagálsz rá, figyeled, bámulod, sőt azokat az alkalmakat is amikor bemegy az irodába, neked figyelned kell, hogy nem néz rád.
Szóval gondolom megunhatta ezt a figyelősdit amit oda vissza játszottatok. Lehet ezután ignorálni fog elég sokáig, mert picit szálka is volt ez a szemébe hogy sehova se tart a dolog.
Igazából sosem tudjuk meg amíg nem beszélsz vele erről.
De ha elfogadsz egy tanácsot. Lesz@rod!
Eddig se érdekelt, eddig sem történt semmi, most is kb mit veszítesz? Hogy nem néz rád? Hagyd a fenébe, törődj az ezer más dolgoddal. írtad is hogy nem jön be az ilyen stílus. Hát ezek szerint sok mindent nem hagysz ki ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!