Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan maradjunk a sok emberbő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradjunk a sok emberből 2-esben?

Figyelt kérdés

A lány, akivel járni szeretnék, Élőbe akarom ezt tőle megkérdezni hogy összejönnénk-e.

Msn-en szoktunk beszélni, meg néha amikor suliba összefutunk (de ez nincs nagyon sokszor) így csak edzésen tudunk beszélni amikor nézzük. De ott sem vagyunk egyedül, vagy ha megyünk hazafele (de ott is van más :S).

Szóval hogy "intézzem" el hogy kettesben maradjunk és megkérdezhessem tőle, hogy megpróbálnánk-e?

Azért nem Msn-en szeretném mert régen nagyon elszúrtam vele élőbe is társaságnál hozzá se szóltam csak msn-en beszéltünk, és ha msn-en megkérdezném, nem tudom mikor tudnék vele találkozni.

2010. márc. 3. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre sajna nincs megoldás...Buliban kérd fel táncolni, az még összejöhet, ha te vagy a parkett ördöge, és szereti a táncot. Valamint sportolj sokat. Buliban ez sokkal könnyebben mehet a dolog. Ha nem tudsz táncolni, akkor előbb utóbb muszáj lesz megkérned valakit (egy csajt, hozzátenném). Persze ez lehet zavarbaejtő, de máshogy úgysem fog menni, max ha mákod van :P Hogy nem szövegelsz, mert gyávácska vagy, az nem a te hibád, más is volt már ilyen töketlen xd. Ezen meg a tanulás, és az internet is segíthet, ha jól használod az agyad. Ha egy IQ-nindzsa vagy, és ráadásul úgy néz ki a fejed, mint yódának a 200-as évei végén, akkor sajna esélyed sincs, ha nincsen mákod.
2010. márc. 3. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp élőben.

Amikor mentek haza akkor mond meg a többieknek ,hogy viszlát én most szereznék mondjuk NIKIVEL beszélgetni.

2010. márc. 3. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg eszedbe ne jusson megkérdezni ,hogy járna-e veled. Ez korai, ha így rákérdezel akkor szerintem el is szúrod az egészet. Először alakítsd ki a vonzalmat és csak azután kérdezz ilyet, ha ezt egyáltalán meg kell kérdezni. Amíg nemvolt kézfogás, csók addig én biztos nem kérdezném meg. Sok szerencsét!:)
2010. márc. 3. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nehogy azt mondd neki, hogy "szereznék", mert azt fogják hinni, hogy teherbe akarod ejteni, valamint lehet, hogy nem is Nikinek hívják, hanem Judy-nak mondjuk! Ha megkérdezik, hogy mért nem tartozik rájuk, akkor mondd, hogy "bunyós játékokról szeretnénk beszélni, és nem akarlak csúnya szavakra tanítani titeket" Ha szeretnének ők is tudni róla, akkor mondd azt is, hogy "animál szexről is fogunk beszélni, akartok tudni róla?". Ez hatásos lesz!
2010. márc. 3. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hazafelé tudod a legegyszerűbben megoldani. Kísérd el egészern hazáig, vagy legalábbis addig kísérd, amíg kettesben nem lesztek. Ha ez nem kivitelezhető, akkor csak simán m kérdezd meg, ogy beszélhetnél-e vele (kettesben). Úgyis azt fogja mondani, hogy igen, és félrevonultok, aztánmn jöhet a nagy kérdésí:, a vallomás:):)

vagy pedig hívd el valahova talizni, sétálni, esetleg moziba, és akkor is meg tudod kérdezni tőle:)

2010. márc. 3. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod hogy nincs rá esély hogy csak ő hallja amit mondani szeretnél neki, akkor a kínálkozó alkalmakat sem fogod meglátni!

Keresd az alkalmat! Menni fog!

2010. márc. 3. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ember. Telefon. Hívod randira, jó lesz. Előtte ne kávézzál, de egy feles is jól jöhet.
2010. márc. 4. 00:52
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem várd meg, míg készülődtök, és súgd oda neki, hogy egy kicsit szeretnél lemaradni a többiektől, mert van valami mondanivalód a számára. vond egy kicsit félre, és a többieknek mondd, hogy menjenek előre, ti meg majd mentek utánuk.

aztán csak egyszerűen kérj randit tőle. :)

2010. márc. 4. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ey jó!Egy kicsit maradjatok le....de előtte fontos, h (már 1 hozzászóló írta) alakíts vele kapcsolatot....ne nagyon mutasd először, h mit érzel....légy közönbös...de csak egy picit...DE közben légy figyelmes és kedves....megkedvel jobban és majd idővel és akkor "maradjatok le" , de fontos, h ne várj túl sokat.
2010. márc. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!