Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyabban is érdeklem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabban is érdeklem vagy csak kalandot akarna?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel szoktam beszélgetni időnként, szemeztünk, megbámulta a nyakamat, vagy a melleimet is. De sokszor úgy éreztem hogy a kedvességet csak erőlteti, nem szívből jön, mivel időnként kedvesnek tűnt, máskor meg ridegnek, érzéketlennek, és kérdezz-felelek szituációba kerültünk, semmi oldottság nem volt. Egész eddig csak úgy köszönt: szia. Legutóbb viszont biccentett és ugy köszönt. Egész eddig bem vettem komolyan, azt gondoltam csak AZ jár a fejében. Szerintetek most miért változtatta meg hirtelen a köszönési formáját?
2015. júl. 6. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 6. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
miért írtad ki kétszer? ott van 4 oldalnyi válasz
2015. júl. 6. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát látom te nagyon ráérsz itt lógni a GYAKORIKÉRDÉSEKEN :D
2015. júl. 6. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 6. 18:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Figyelj ide olvasd el azt a részt a kérdésemben amit a köszönéséről irtam le. Az azokban a kérdésekben nincs benne amiket te most ide bemásolgattál....
2015. júl. 6. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ÚRISTEN BICCENTETT EGYET micsoda perverz pedofil állat börtönbe vele!
2015. júl. 6. 18:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Értelmesebb válaszokra várok. Aki csak szexuálisan akar közeledni, az is köszönhet így?
2015. júl. 6. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek most miért változtatta meg hirtelen a köszönési formáját?"

Totózzunk!

1.) Mert rájött , hogy "szellemi liliomtiprás" vétségéért életfogytig tartó "büntetésben" részeltetnéd.

2.) Vagy --tévesen ugyan-- , de úgy gondolja , "felnőttél" már annyira , hogy ne tegezzen.

X.) Nem akar téged hetente orvoshoz vinni a komplexusaiddal.

Lehet , hogy időnként ő is olvas rólad itt , a Gyik.-en , ezért visszafogottabb , távolságtartóbb lett.

Megijesztetted. Ha így folytatod , köszönni sem fog. Mert már nem ott fogsz dolgozni.

2015. júl. 6. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"CSAK" szexuálisan? :o

CSAK "AZ" jár a fejedben? Lazulnak az "erkölcseid" !

Egyébként meg : "kinél , hogy járja" , de ha már "AZ" van soron , addigra bőven túlvagyunk azon , hogy dilemmát okozzon a "köszönés formája". Tegezés mellett is lehet valaki tisztelettudó, de a legnagyobb udvariassággal, alázatosan a földig hajolva , magázva is el lehet vkit küldeni oda , ahonnan jött. De ne félj , nem olyan magas az a kerítés és fenntartanak neked egy helyet.

2015. júl. 6. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőle kéne tán megtudakolnod...
2015. júl. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!