Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki szép és kedves, de egy gyerekkori műtét miatt egy picit sántít?

Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 18:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Mert beteg volt a párja.
2015. júl. 2. 19:34
 12/22 anonim ***** válasza:

A sántítás nem olyan vészes. Nekem is van egy ismerősöm, aki nem csak hogy sántít, de a térdét sem tudja behajlítani, szóval elég "furán" jár-kel a világban. Mégis sokan vannak körülötte, mert nagyon jó fej a srác. :) Valahogy én mindig elítéltem azokat az embereket, akik egy kövér, félszemű, vagy bármilyen másmilyen testi(vagy lelki) fogyatékkal rendelkező ember mögött (vagy előtt) összesúgnak, kinevetik, közben ők maguk az elviselhetetlenül gusztustalanok! Legalábbis számomra.

Sajnálni sem kell őket, egyszerűen el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, de attól hogy különbözően nézünk ki, még lehet a lelkünk nagyon közel egymáshoz! :)

Szóval én simán járnék veled, ha szimpatikus vagy! :)

2015. júl. 2. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen, nem lenne gond.
2015. júl. 2. 22:55
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Igen, szívesen:) Max az -életem, nyuszikám helyett bicebócának becézném;)

de amugy nem vagyok jópasi, tehát nincs erre esély rá:D

2015. júl. 3. 09:05
 15/22 opened paradise ***** válasza:

Az más,az jöhet :D

Amúgy persze,ez nem zavarna semmiben sem.

2015. júl. 3. 10:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Gábor 19, azt hiszem hogy ha igy becéznél, behuznék egy akkorát, hogy megemlegetnéd :DDD
2015. júl. 3. 13:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszene a becézgetésem, akk nem mondogatnám.
2015. júl. 3. 14:47
 18/22 ahogy hívnak válasza:

Ha tetszik és szereted, és az ő érzései is hasonlóak, akkor ne gondolkozz. Majd rájössz idővel, hogy sokkal fontosabb egy ember belsője, hozzáállása, megbízhatósága, mint a felszín.

Attól, mert sánta egy kicsit, még nem beteg, nem más, hanem Ő is ugyanolyan jogokkal rendelkező ember, mint bárki más.

Ne azzal foglalkozz, hogy sánta e vagy sem - fogadd el olyannak, amilyen :)

2015. júl. 3. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
simán,nem ez számít.
2015. júl. 5. 01:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet kérdez, nem érdemli meg, hogy szóba álljon vele a lány....
2015. júl. 5. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!