Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, aki szép és kedves, de egy gyerekkori műtét miatt egy picit sántít?

A sántítás nem olyan vészes. Nekem is van egy ismerősöm, aki nem csak hogy sántít, de a térdét sem tudja behajlítani, szóval elég "furán" jár-kel a világban. Mégis sokan vannak körülötte, mert nagyon jó fej a srác. :) Valahogy én mindig elítéltem azokat az embereket, akik egy kövér, félszemű, vagy bármilyen másmilyen testi(vagy lelki) fogyatékkal rendelkező ember mögött (vagy előtt) összesúgnak, kinevetik, közben ők maguk az elviselhetetlenül gusztustalanok! Legalábbis számomra.
Sajnálni sem kell őket, egyszerűen el kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, de attól hogy különbözően nézünk ki, még lehet a lelkünk nagyon közel egymáshoz! :)
Szóval én simán járnék veled, ha szimpatikus vagy! :)

Igen, szívesen:) Max az -életem, nyuszikám helyett bicebócának becézném;)
de amugy nem vagyok jópasi, tehát nincs erre esély rá:D

Az más,az jöhet :D
Amúgy persze,ez nem zavarna semmiben sem.

Ha tetszik és szereted, és az ő érzései is hasonlóak, akkor ne gondolkozz. Majd rájössz idővel, hogy sokkal fontosabb egy ember belsője, hozzáállása, megbízhatósága, mint a felszín.
Attól, mert sánta egy kicsit, még nem beteg, nem más, hanem Ő is ugyanolyan jogokkal rendelkező ember, mint bárki más.
Ne azzal foglalkozz, hogy sánta e vagy sem - fogadd el olyannak, amilyen :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!