Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy és mikor mondjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Van 1 srác aki nekem nagyon tetszik... fiatalabb nállam.... felvettem msn-re... beszéltünk párszor már... (nagyon aranyos szokott lenni viszont elég félénk...) de suliba még csak köszönünk 1másnak... az msnen csak szimplán beszélgetünk kérdezgetjük egymást. Az volna a kérdésem h szerinteteh hogyan tovább? Mikor fog eljönni az a pillanat mikor már vmi komolyabb kialakul? Már szeretnék vele komolyabban foglalkozni... mit tegyek... hogyan tovább?
2010. márc. 2. 21:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Általában egy fiú csak addig fél amíg nem tudja hogy van-e másik oldalról érdeklődés. Küldj neki olyan jeleket amiből egyértelmüen lejön neki
2010. márc. 2. 21:51
 2/23 anonim ***** válasza:
Ha félénk akkor neked kell lépned. Szerintem menj oda hozzá suliban vagy beszéljétek meg msnen hogy egyik délután együtt mentek haza stb
2010. márc. 2. 21:51
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
imádom a heJesírásodat "fiatalabb nállam"
2010. márc. 2. 21:53
 4/23 anonim ***** válasza:
Kérdezgesd, mit szeret csinálni szabadidejében. Rákérdezhetsz konkrét dolgokra, amiket te is szeretsz csinálni, ha van egyezés, ráveted magad a témára, van-e kedve elmenni veled ide vagy oda.
 5/23 A kérdező kommentje:
de mikor olyat elmítek... mármint csak ilyen viccesen célozgatok h jöjjön oda vagy ilyesmi ugy nem igazán válaszol meksz egy :D! szóval elég félénk... én eddig úgy gondoltam h tetszek neki, azaz mutatta... nézett meg minden... de akkor nem értem miért ilyen félénk. mit tegyek?
 6/23 anonim ***** válasza:
Kötözd ki,korbácsold meg és üvöltözd,hogy"Mi az,hogy egy lóval!?"!Lehetőleg az ő osztályában,óra közepén.Biztos siker.
2010. márc. 2. 21:57
 7/23 A kérdező kommentje:
gondoltam rá... de ehhez még fiatal xD!
2010. márc. 2. 22:02
 8/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Sztem mond el neki msn en.
2010. márc. 3. 14:30
 9/23 anonim ***** válasza:

Sztem a srácnak nem volt, vagy nem nagyon volt még barátnője, azért nem veszi észre a jeleket amiket küldesz neki. Tudom, mert ezeket annak idején én sem vettem észre, sőt, van mikor most is néha figyelmen kívül hagyom ezeket.

Szóval kérdezz rá, konkrétan, hogy mit szólna ahhoz, hogy mondjuk ti ketten ''közelebbi viszonyba'' kerülnétek....

2010. márc. 3. 15:38
 10/23 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... olyan fura mióta beszélgetünk msn-en a szemembe sem mer nézni... amíg nem beszéltünk addig a szemebe nézett mikor nézük egymást...! mit tegyek? vagy még nem kéne konkrétan elmondanom neki, hogy többet akarok tőle... csak várjam, hogy hátha egy kis idővel történik valami? vagy hogy csináljam?
2010. márc. 3. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!