Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hangzik el az, hogy "leszel a barátnőm"?
nem volt még barátnőm, és ezen gondolkodtam ma, hogy ez hogy nézhet ki tegyük fel, egyszer találkozott 1 srác 1 csajjal, akit felvett msnre, és megbeszélik, hogy akkor most ők járnak.. de ez hogy néz ki?
második része már komolyabb, mivel én ezt így röhejesnek tartom, nem tudom hogy kérdezzem meg a "kiszemeltemet", hogy lenne-e a barátnőm.
15/f
Kérsz egy lekváros buktát?
Na, kb. ugyanígy hangzik, csak más szavakkal. Ne akarj így indítani, mindennek megvan a maga helye és ideje.
Lehet, hogy kicsit régi vágású vagyok, de ez szerintem nem egy eldöntendő kérdés. Elkezdesz egy lánnyal ismerkedni, udvarolsz neki, bókolsz, pár közös program, néhány apró meglepetés stb. Persze ez nem fér bele egy MSN beszélgetésbe. Aztán ha nem ellenkezett eddig és boldogan csillogó szemekkel néz rád, akkor elviszed valamilyen romantikus helyre átkarolod és megcsókolod. Ha visszacsókol, akkor már nincs is igazán mit kérdezni.
Sok sikert!
19F
amit az utolsó írt az tényleg aranyos:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!