Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hangzik el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hangzik el az, hogy "leszel a barátnőm"?

Figyelt kérdés

nem volt még barátnőm, és ezen gondolkodtam ma, hogy ez hogy nézhet ki tegyük fel, egyszer találkozott 1 srác 1 csajjal, akit felvett msnre, és megbeszélik, hogy akkor most ők járnak.. de ez hogy néz ki?

második része már komolyabb, mivel én ezt így röhejesnek tartom, nem tudom hogy kérdezzem meg a "kiszemeltemet", hogy lenne-e a barátnőm.

15/f

2010. márc. 2. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
tesó fiatal vagy még.
2010. márc. 2. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb ismerd meg és utána kérdezd meg. Lehet, hogy annyira komoly lesz hogy meg se kell kérdezned hanem alap vető lesz, hogy jártok.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem kérdezni kell,az csak formalitás.Jobban inkább érezni és látni ahogy egymáshoz viszonyultok.
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
"szia lennél a barátnőm?"
2010. márc. 2. 21:51
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
a csjok szeretik a csöpögő jeleneteket de azért térdre ne ereszkedj :D
2010. márc. 2. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérsz egy lekváros buktát?

Na, kb. ugyanígy hangzik, csak más szavakkal. Ne akarj így indítani, mindennek megvan a maga helye és ideje.

2010. márc. 2. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kicsit régi vágású vagyok, de ez szerintem nem egy eldöntendő kérdés. Elkezdesz egy lánnyal ismerkedni, udvarolsz neki, bókolsz, pár közös program, néhány apró meglepetés stb. Persze ez nem fér bele egy MSN beszélgetésbe. Aztán ha nem ellenkezett eddig és boldogan csillogó szemekkel néz rád, akkor elviszed valamilyen romantikus helyre átkarolod és megcsókolod. Ha visszacsókol, akkor már nincs is igazán mit kérdezni.

Sok sikert!

19F

2010. márc. 2. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:

amit az utolsó írt az tényleg aranyos:)

14/l

2010. márc. 2. 22:00
 9/14 anonim ***** válasza:
jajaja, ezt sokáig én se értettem, de mostmár minden tiszta, csak gyakorlatban is kéne alkalmaznom xd 15f
2010. márc. 2. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
ja bmeg má 16 vagyok
2010. márc. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!