Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nálatok kizáró ok, ha egy férfi szemüveges? Indoklást is írjatok.
Ne bactassátok már a kérdezőt! Furcsa kérdés, de én inkább úgy állok hozzá, hogy ha vki azért nem randizna velem, mert szemüveges vagyok - tényleg az vagyok -, akkor ott nem velem van a probléma. Bele kell nyugodni, nyugodnom, hogy nem kellek neki, a saját butasága miatt. Mert a korkülönbséget, a magasságot meg tudom érteni, de az ilyet, hogy van szemüveg, fogszabi, stb. ezt nem.
Van egy fiúkollégám, gondolkodik a szemműtéten, mert szerinte jobban bejönne a lányoknak, most épp nincs barátnője. Mondta, hogy egy fotós ismerőse készített néhány képet róla szemüveg nélkül és határozottan jobban néz ki. Nem röhögtem ki, sajnos nem mondtam meg a véleményem, hogy szerintem ez hülyeség, tök jól néz ki szemüvegben. De nyilván azért mondtam volna ezt, mert én is szemüveges vagyok, nekem eszem ágában sem lenne megműttetnem a szemem, megfelel így, ha leveszem, akkor nem tökéletes a látásom. Érdekes ez a szemüvegtéma, aki nem szemüveges vagy 15-20 évesen kellene szemüveg, nem bírná megszokni, mint én, óvodától együtt vagyunk. :)))
dehogy is, egyáltalán nem kizáró ok (és én nem vagyok szemüveges, szóval nem is csak azért)
nem is nagyon hallottam még ilyet, hogy a szemüveg bárkit zavart volna
valakinek ráadásul kifejezetten jól áll
"Miért lenne hülyeség? Volt olyan ismerősöm, akivel azért nem ment randizni egy csaj, mert nem akart szemüvegesekkel ismerkedni. Én is tapasztaltam már, hogy bizony vannak olyanok, akiket zavar."
-->Te meg el is hiszed, hogy azért nem el vele randizni, mert szemüveges? Nagyon-nagyon naiv ember vagy :-) Körülbelül akkora örörséget mondtál, mintha azt mondaná valaki, hogy azért nem tetszik neki XY mert szőke, vagy mert piros sapkát hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!