Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hülye kérdés, de nézzéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de nézzétek el, mert nem vagyok túl tapasztalt. Mi jönne le neki? L

Figyelt kérdés

Felfigyeltem rá, hogy egy srác nézeget és hát most már ez kölcsönös lett. Még sosem beszéltünk, csak köszönünk egymásnak, illetve jól megnézzük egymást. Bejelöltem a facebookon vissza is jelölt szinte azonnal. Nemrég belájkolta a profilképemet, azaz mikor megváltoztattam. Ha most én is belájkolom az övét, azt hiszi majd, hogy tetszik nekem, ugye? Vagy mit?

Bocs, hogy fb-kal jövök, de ez van, segítsetek légyszi.

2015. jún. 24. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megengedem, hogy like-old. Tedd meg most!
2015. jún. 24. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#5: "... szóval ha bejelölöm lejön neki, hogy rámentem az üzifalára..."

És akkor mi a kénköves nyeles tojás van? :D Két hónap múlva amiatt akarsz aggódni, hogy nem lájkoltad a képét?

Tedd meg, és durrogj amiatt, hogy leszarta a fejedet a srác. Vagy durrogj évekig amiatt, hogy nem mertél egy nyamvadt lájkot nyomni a képére. Oh my gush...

2015. jún. 24. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azon agyalj hogy egy olyan kérdésre várod a válasz vadidegen emberektől amit kizárólag te látsz át benned keltenek érzelmeket.De 100 szónak is 1 a vége lájkoljál ezerrel
2015. jún. 24. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
LÁJKOLJ BÁSSZÁMEGGGGGGGGGG
2015. jún. 24. 20:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Jól van na. :D Fiatalabb nálam, szóval nem nagyon merne úgysem semmit szerintem, de én sem...
2015. jún. 24. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Senkit nem érdekel a korkülönbség. Vagyis igen, érdekel sok mindenkit, de azok csak rosszindulatúan irigykednek, vagy pletykatáptalajt keresnek. Ha tetszik a srác, esetleg kölcsönös a szimpátia, akkor miért ne. Amiatt akarsz mérgelődni hónapokig, hogy nem mertél lépni, vagy amiatt, hogy megtettél mindent, s ennek ellenére sem keltetted fel a figyelmét? Mellesleg ha értelmes a srác, akkor akár rá is írhatsz egy üzit. Ti csajok, tálcán vagytok megkínálva a lehetőségekkel és ezzel sem éltek. Ellenben letámadjátok azokat a srácokat, akiknek soha egy fikarcnyi esélyük sem lenne a nőknél. Igen, emiatt szoktam itt zabos lenni. De persze biztos nőgyűlölő vagyok...
2015. jún. 24. 21:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én értelek, de ezzel az erővel ő is rám írhatna. Mégiscsak ő a férfi... Ha személyesen nonstop köszön és néz, neten nem nagy dolog lenne írnia valamit..bármit...nem?
2015. jún. 24. 21:15
 18/19 anonim válasza:

...

Ha neked ilyen nehezedre esik, ennyi hezitalasba kerul egyaltalan egy lajkot elejteni, akkor hogy varhatod, hogy o rogton irjon egy uzenetet?!

Mert hogy az akkora nem nagy dolog? Mert neked nagy dolog megnyomni egy lajkot? Azt varod el, hogy megtegye a kezdo lepest, holott te kevesebbet sem vagy hajlando megtenni... Aztan ne sirj, ha igy egyedul maradsz.

Mind a ketten azt kockaztatjatok, hogy hulyenek nez a masik. Az egyetlen dolog, amiert hulyenek lehet titeket nezni, az a donteskeptelenseg.

2015. jún. 24. 21:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Én jelöltem be őt. Én indítottam. Amúgy tudom, igazad van. Csak én is elég gátlásos vagyok, félek kissé...
2015. jún. 24. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!