Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megvolt a 3. randi, végén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvolt a 3. randi, végén csókkal, ez volt vasárnap, azóta nem keresett, miért? Vagy ez az én dolgom lenne?

Figyelt kérdés

Vasárnap elköszönésképp elcsattant az első csók, azután még váltottunk pár szót fb-n, abban maradtunk hogy lesz legközelebb... Azóta nem beszéltünk nem kerestem őt, ő sem engem.

Úgy érzem szeretem őt, de félek a pofára eséstől, a csalódástól.

Szerintetek írjak neki, vagy még várjak 1-2 napot?

Az is az igazsághoz tartozik, hogy én vagyok a fiú(/férfi), az én dolgom lenne keresnem őt ezek után, vagy ha nem keresem azt hiheti hogy nem akarom őt?

18F és 18L

2015. jún. 24. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te volnál a férfi, vagy mi. A Te dolgod őt keresni.
2015. jún. 24. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap óta nem kerested? :O Azonnal írj neki vagy hívd fel telefonon.
2015. jún. 24. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ate "dolgod" lenne?. Ez nem dolog, hanem igény. Hacsak annyira, hogy azóta nem hiányzik, akkor nem nagyon foghatott meg. Amit az ember nagyon szeretne, azért nem ismer lehetetlent. Döntsd el, szükséged van-e rá.
2015. jún. 24. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Annak a dolga a másikat keresni akinek hiányzik a másik... ha akarsz tőle valamit akkor mégis mire vársz?
2015. jún. 24. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:
hát ez az, hogy majd megöl az ideg... nagyon hiányzik, de félek, hogy valamiért nem kölcsönös a vonzalom annak ellenére, hogy volt már csók... gondoltam nem írok neki, kíváncsi voltam ebben az esetben rám ír e ő hamarabb, de úgy látszik nem.
2015. jún. 24. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
mentek a zöld pacsik, köszönöm a válaszokat, talpra állok és keresni fogom!
2015. jún. 24. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!