Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem volt jó az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt jó az első csók? Még lehet rajta javítani?

Figyelt kérdés
Ez volt a második randink mikor megcsókolt de nem volt jó kínosan éreztem magam meg rögtön nyelvezett, én akartam h megcsókoljon de nem élveztem. Kicsit úgy érzem h ez után már nem vonzódom annyira hozzá mert mindig az jut eszembe milyen gáz is volt az a csók. 18L

2015. jún. 23. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor ennek lőttek.
2015. jún. 23. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Puszi = nyelv nuku

Csók = Nyelv használ

Tehát, csak puszilkodni akartál? Nem feltétlen ő vele volt gond. Nem voltál nyitott a csókra, nem lazultál el gondolom. Persze, az gáz, ha a manduláidat is nyalogatni akarta.

2015. jún. 23. 23:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak arra számítottam h először csak szájrapuszit ad majd így csókol meg... nem rögtön ledugja a nyelvét a torkomon
2015. jún. 23. 23:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez esetben igazad van. Add neki legközelebb a lekváros üveget! Azt nyalogassa kívűlről.
2015. jún. 23. 23:51
 5/13 anonim ***** válasza:
* kívülről
2015. jún. 23. 23:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Büdös volt a szája?; D
2015. jún. 24. 00:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak nem tudsz visszamenni az időben, az első csókon már nem lehet javítani :D

Viszont a következőkön igen, de rajtad múlik lesz-e egyáltalán következő.

2015. jún. 24. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen az elso csok volt szamodra, vagy csak ezzel a pasival volt elso?

Tudod ahany ember annyi fele csok. Majd meglatod, nagyon sokfele van.

Amugy ezt lehet tanulni/tanitani.

A mostani parom nekem az elejen tul gyorsnak tunt, en siman megmondtam neki hogy lassabban. Szepen ovatosan megtanitottam ugy csokolozni ahogy nekem tettszik. Neki meg mindegy mert szeret es csak azt akarja, hogy nekem jo legyen ;)

Amugy lehet h tul sok filmet neztel, nem? Azokban puszilgatnak eloszor aztan jon a nyalas nyelvezes, de elotte mindig kis erzelmes kis puszilgatasok.

A fiu ugy latszik nem azt a filmet nezte amit te :D

Nyugi, a csok meg nem vizvalaszto. Majd a sex az lesz, de a csokot nagyon sokfele keppen lehet "muvelni".

2015. jún. 24. 01:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet javítani, egy rossz csókkal még nincs semmi eldöntve.

Első alkalommal nem voltam egy csókkirály (értsd: lehetetlenül béna voltam), de úgymond összeszoktunk, ráéreztünk az ízére (főleg én), kialakult hogyan lenne a legjobb nekünk.

Nem kell ehhez semmi, egyszerűen csak egymást finoman és lassan rávezetitek a jó útra.

2015. jún. 24. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
ugye nem Laurának hívnak, kedves kérdező?
2015. jún. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!