Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti első alkalommal amikor felhív magához a fiu mit viseltek?
15/L vagyok és a barátommal már 3 hónapja együtt vagyunk és holnap este felmegyek hozzá megnézni egy filmet s nem lesz otthon senki másnapig, s nem tudom előre hogy mi fog megtörténni és az szerintetek számít-e hogy tanga vagy francia bugyi van rajtam, mármint hogy nekik melyik nyeri el jobban a tetszésüket?:)
Csak értelmes válaszokat várok:)
mi az hogy nem tudod mi fog történni? a kérdésből ítélve csak-csak tudod. ill eldöntötted
amúgy ha nagy a valagad francia, mert az formásít, ha nullás méretű vagy te is, mint a legtöbb korodbeli, akkor tanga.
21/L
szia
az,hogy a pasidnak milyen bugyi tetszik az csakis az ő ízlésétől függ.szerintem mindkettő jó választás,bár én főleg tangát hordok:)
amúgy meg nem fogja őt annyira érdekelni a bugyid,úgyis leveszitek:)
(védekezésről nem megfeledkezni!!)
:)
17L
A barátnőmnek nagyon jó alakja van. Mindkettő jól áll rajta, de a francia a gyengém. Amúgy szerintem is mindegy, mert ha te is akarod, nem sokáig lesz rajtad. -.-"
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!