Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti első alkalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti első alkalommal amikor felhív magához a fiu mit viseltek?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és a barátommal már 3 hónapja együtt vagyunk és holnap este felmegyek hozzá megnézni egy filmet s nem lesz otthon senki másnapig, s nem tudom előre hogy mi fog megtörténni és az szerintetek számít-e hogy tanga vagy francia bugyi van rajtam, mármint hogy nekik melyik nyeri el jobban a tetszésüket?:)

Csak értelmes válaszokat várok:)

2010. febr. 28. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

mi az hogy nem tudod mi fog történni? a kérdésből ítélve csak-csak tudod. ill eldöntötted

amúgy ha nagy a valagad francia, mert az formásít, ha nullás méretű vagy te is, mint a legtöbb korodbeli, akkor tanga.

21/L

2010. febr. 28. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem mindegy? Úgyis lerántja rólad. Amúgy tanga.
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
3 hónap után mész fel hozzá először?:D hát szerintem annak örülne a legjobban ha semmit se vennél fel. szerintem meg teljesen mind1. nekem francia jobban tetszik:D 16f
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

szia

az,hogy a pasidnak milyen bugyi tetszik az csakis az ő ízlésétől függ.szerintem mindkettő jó választás,bár én főleg tangát hordok:)

amúgy meg nem fogja őt annyira érdekelni a bugyid,úgyis leveszitek:)

(védekezésről nem megfeledkezni!!)

:)

17L

2010. febr. 28. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Rózsaszín francia bugyi <3 xD barátnőmön is az volt
2010. febr. 28. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az fog megtörténni, amit te is akarsz. Azért ez nem úgy szokott jobb esetben,, hogy csak egyik akarja vagy nem akarja. Döntsd el hogy meddig akarsz elmenni, ne csak sodródj az eseményekkel, mert utána azt elég könnyű megbánni. A barátomnak a francia bugyi tetszik, de ez attól függ hogy rajtad mi áll jól. Bár szerintem 15 évesen, 3 hónap után a barátodnak még semmi köze a bugyidhoz.
2010. febr. 28. 20:53
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:
100%

A barátnőmnek nagyon jó alakja van. Mindkettő jól áll rajta, de a francia a gyengém. Amúgy szerintem is mindegy, mert ha te is akarod, nem sokáig lesz rajtad. -.-"

19/f

2010. febr. 28. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Babám, várj még ezzel...
2010. febr. 28. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ha már ott vagyok semmit XD
2010. febr. 28. 21:29
 10/10 anonim válasza:
Ne izgulj, a lényeg, hogy legyél ápolt és jól érezd magad a bőrödben. Vedd fel azt a fehérneműt, amelyben magabiztosnak érzed magad.
2010. márc. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!