Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem neten egy sráccal és találkozni akar. De nekem ehhez kell legalább 1 hónap, hogy felkészüljek. Hogy húzzam addig az időt?
Oké, most rendbe hozod magad, de aztán mi lesz egy hónap múlva? Utolsó héten mindig eltűnsz, amíg nem sikerül jobb állást találnod?
Később is fog látni lenőtt hajjal és ronda körmökkel :) A srácnak pedig nyilván mivel beszélgettek egy ideje, eleve pozitív a véleménye rólad, nem rongál bele a képbe ilyesmi annyira. Simán kérheted, hogy te a Margitszigetre szeretnél menni sétálni, az "alig" sminkcucc pedig teljesen elég lesz szerintem.
Jövő hónap 10-ig elég necces húzni az időt, ha nem akarsz trükközni, akkor akár igazat is mondhatnál. Nem jött ki jól a lépés, kicsit el is viccelheted, hogy nem tudtál annyit fordítani magadra és előre is elnézést a kinézetedért! :)
Vagy beveheted a leszarom tablettát, amit tudsz megteszel, elmész és lesz ami lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!