Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit sportoljon a srác?
Sziasztok!
Melyik az a sport ami azért plusz pont a szemetekben? Mindenképp valami kemény férfias sportnak kell lennie? (pl. box, stb) vagy ha mondjuk vívó a srác az nem annyira kelti fel az érdeklődéseteket?
Kort is ha kérhetnék, köszi!
Tökmindegy. Ha szeretsz sportolni, már jó. Felőlem is lehet biliárd, pingpong, de vívás, evezés is, bármi.
19/L
részemről a versenyszerű sport, legyen bármi, teljességgel kizáró ok. alapból, van egy mozgásfanatikus testvérem, ténylegesen amikor nem dolgozik vagy alszik, akkor a sportjának él. ez már nem egészséges szint, szedi a porcerősítőket, tele van sebekkel, sérülésekkel, de csak mosolyog rajta. van az a szint, mikor túlzásba lehet vinni, és szerintem a versenysportolás is ebbe már beletartozik- és az már annyira nem egészséges.
de emellett az jobban zavarna, ha versenysportról beszélünk, hogy abban az esetben semmi ideje nem lenne rám. Hétvégén nem mehetünk el spontán strandolni, mert edzés vagy verseny. nem mehetünk el napközben/este fagyizni, mert edzés vagy éppen a fagyival magával van baja. hobbiból oké, abból bármit csinálhat, amit örömmel végez (akár vívás, akár vízilabda, akár box), de ne vigye túlzásba, igenis legyenek szabad percei rám, azt jobban értékelem, mint a kockás hasat (főleg, hogy amúgy is a macis alkat a zsánerem).
szóval összefoglalva: ha versenysportról van szó, akkor tök mindegy, mit csinál, nem jöhet szóba, viszont ha van mellette elég ideje rám is (és én elég figyeleméhes vagyok), akkor meg szintén mindegy, mit csinál, amíg örül neki.
Tehát nekiállnál versenysportolni, mert egy csaj azt mondja az a menő?
Akkor neked fogalmad sincs a versenyszintű sportról.
Vagy arra számítottál, hogy valaki így beletrafál, hogy te éppen pingpongozol és akkor rányomulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!