Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha meg akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha meg akar csókolni? (sürgős)

Figyelt kérdés

Randira hívott a srác, és még nem csókolóztam, bár nem nézik ki belőlem...ez a baj. Ha megcsókol mit csináljak? Hogy kell csókolni?

Értelmes válaszokat légyszi!

2010. febr. 28. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
CUKROSREKLÁM
2010. febr. 28. 19:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Jön magátol.
2010. febr. 28. 19:08
 3/14 anonim ***** válasza:

hagyd magad!

én az első csókomnál elröhögtem magam xD

azt hogy hogyan kell csókolózni, nem lehet leírni, majd ott és akkor ráérzel

2010. febr. 28. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

az első h ne félj:) nem lesz semmi baj:)

próbáld a pasi nyelvét követni.. ugyértem próbálj meg ráhangolódni arra ahogy ő csókol. nem lesz semmi baj,könnyen fog menni. mindenki máshogy csókol,összekell szokni ahhoz hogy jó legyen. mostani barátommal az első csók(előtte már 2 pasival smároltam) nagyon furcsa volt. nem volt rossz. nem tudtam h mitől nem az igazi,aztán utólag rájöttem hogy még nem hangolódtunk egymásra.mostmár nagyon összehangolódtan csókolózunk:D

próbálj meg ne gondolni rá,mert akkor csak ideges leszel és jobb nem lesz semmivel. sőőt.. próbáld meg elengedni magad,csukd be a szemed és csak élvezd. ha valami balul sül el(ami kb 0,005%) akkor se legyél ideges. ha a pasi rákérdez vagy kinevet ne sértődj meg,mondd el neki hogy ez volt az első. ha szeret semmi baj nem lesz:) és ha randira hívott bizonyára tetszel neki.

ne húzd el a fejed,ha egyértelműen látod h megakar csókolni ne azt csináld h hirtelen csak lenyomsz neki egy puszit. ha a szádra akar puszit adni ne fordítsd el a fejed. hidd el minden jó lesz:) aztán majd lécci írd le hogy mi volt.

remélem tudtam segíteni:)

2010. febr. 28. 19:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi. azthiszem, legalábbis remélem, hogy tudtál.:)

Még annyi, hogy ha nem akar megcsókolni csak szájrapuszi, azt hogy döntsem el?

2010. febr. 28. 19:29
 6/14 anonim ***** válasza:
smárold le, azt kész :D
2010. febr. 28. 19:36
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

19:25ös vagyok:

a szájrapuszit csukott szájjal szokták adni,esetleg csak résnyire nyitottal(a levegő vétel miatt) ha megakar csókolni akkor szépen lassan finoman nyitja ki a száját miközben közeledik a te szádhoz.

de ha még sem igy lenne akkor utolsó pillanatban veszed észre.. ezt ugy értem h ha odarakja a száját észreveszed ha cuppan:D ha nem és elkezd csókolni,észreveszed. ilyenkor fél mp késéssel tudsz csak csatlakozni a csókhoz,de ebből nincs semmi baj,van hogy én most(7 hónap után) is csak későn jövök rá h csók:D

ami még előfordulhat: meg akar csókolni,de csak a száját teszi rá a szádra(mert fél/izgatott/nem tudja hogy mit szólnál hozzá/.mintha csak egy puszit akarna adni,de mégsem cuppan. sztem akkor smárold le:D gondolom nem tudod h hogyan kezdj hozzá ezért megpróbálom elmagyarázni: picit billentsd el a fejed(sztem jobbra) hogy az orrotok ne zavarjon be,nyisd ki a szád,nyújtsd ki a nyelved és valahogy mozgasd:Dkb mindenhogy jó,lehet akár csak le és föl is(én a barátom nyelve alá rakom az enyémet és alulrol biszbaszolom a nyelvemmel:D),a nyelvmozgatás közben pedig csukd be és nyisd ki a szád. de ne teljesen csukd be. ezt a folyamatot már biztos láttad filmekbe:D nagyon egyszerű,én is féltem sokáig az első elött,mondjuk nekem könnyű helyzetem volt.(de ez már más téma)

ha van még kérdésed szívesen válaszolok:)

sok sikert!

2010. febr. 28. 20:46
 8/14 A kérdező kommentje:

hűha.. ezt művészien leírtad..:D

hát egyelőre ennyi, és köszi úgy mindent. :)

2010. febr. 28. 21:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és arra vigyázz hogy ne túl gyorsan közeledjetek egymáshoz, ugyanis ha a fogatok véletlenül összekoccan, az igencsak kiábrándítóan tud hatni...:S
2010. márc. 1. 05:22
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
20:46os vagyok. bocsi a regényért,de csak így tudtam elmagyarázni..:$
2010. márc. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!