Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már arab pasival?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már arab pasival? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:54
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

iigen, randiztam. és tök jó volt:) nem tudom mennyire lehet 1 arab pasiból általános következtetéseket levonni a többi arab pasira is, de ő aranyos volt és nagyon figyelt rám.

ja és kést sem rejtegetett magánál és tevékért sem adott el :) ne félj, nem hiszem hogy kéne most ettől tartanod.

2010. febr. 27. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi arab van Mo-on?:O:O Mellesleg semmi gond nincs az arabokkal..és az arab országokkal..csupán a média meg az USA mocskolja be mert kell nekik az a kib***ott olaj..De a mentalitásuk tényleg nagyban más..
2010. febr. 27. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Datolyával él és

Tevén jár az arab,

Az ő faszából is

Hiányzik egy darab.

2010. febr. 28. 02:10
 14/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális válaszokat:)

majd írok,hogy milyen volt:)

2010. febr. 28. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyszer randiztam egy arab pasival akit már jól ismertem mert kollégám volt. Tényleg tudta mit akar és ezt tudatta is velem, de nem mentem a dolgok mélyére mivel volt komoly kapcsolata és nem akart annak véget vetni. Mondta is hogy nem az számít hogy van neki valakije (arab mentalitás a több nejűség ott divat). De valahogy a mai napig van valami furcsán vonzó benne, olyan mintha a sors nem akarná lezáratlanul hagyni a kapcsolatunkat. Mindig tudtam, hogy nagyon különleges ember. Nagyon udvarias, kedves, jó humorú és nagyon figyelmes is. És családcentrikus, szakmájában elhivatott és felelősségteljes. Csak lenne hűségesebb..ez az egyetlen gond vele.

Vakon megbízom benne mert mindig jót akart nekem és az állásával játszott hogy megvédjen a főnökömtől. Ilyet soha senki sem tett értem előtte, és szerintem nem is fog.

2010. febr. 28. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezőnek:

Menj el vele az országból, és vissza se gyere! Talán te leszel a 9. felesége! Hajrá!

2010. febr. 28. 16:09
 17/21 A kérdező kommentje:
nagyon jó volt vele a randi.figyelmes,udvarias,tiszteletel bánik velem,rendesen dolgozik és nem tartja a vallását,tehát nem leszek a sokadik felesége.
2010. febr. 28. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:
A tegnapi tevés vagyok:) Örömmel hallom. Sok boldogságot a kapcsolathoz;)
2010. febr. 28. 22:26
 19/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)

tényleg nagyszerű pasi:)

2010. márc. 1. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm összejött egyel, (bár az perzsa nem arab) és először minden rendbe volt pár hónapig aztán fokozatosan egyre többet vitáztak, a pasi szépen lekoptatta az összes ismerősét a lánynak, (megfenyegette őket életveszélyesen) megszabta neki, hogy mit vehet fel, körmét nem festhette ki ilyenek.. a csaj egy nagyon határozott nőnek tűnt de a végére pont az ellenkezője lett és képtelen volt otthagyni (talán naívságból- félelemből- szerelemből?? ..bizarr) ja és ez a pasi se gyakorolta a vallását.. vigyázz magadra
2010. jún. 9. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!