Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit néztek meg először a fiún? Tetszik nektek ha a fiú szeme barna?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hát, én először a szemét nézem meg, és ha a tekintetében látok valamit, akkor nézem úgy az összhatást.

SZemszín... nem rossz a barna, de én inkább a kék szemű, szőke pasikra bukom. A másik (ritkább kategória) a barna szem, szőke/fekete haj. De ez ritkább.

15/L

2010. febr. 27. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
attól függ milyen barna,am igen az a kedvencem(L) de nem a szemszín dönti el, ha pl tök helyes, meg jófej, akkor tök mind1 a szeme, felőlem lehet kék is:D de am igen sokat dob a szem!! ápoltság, udvariasság. ennyi.
2010. febr. 27. 20:31
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én először is egyben nézem meg. Ha hirtelen van benne valami vonzó, azt mindig az összhatás adja, nem lehet azt mondani, hogy kék a szeme, barna a haja stb, ennek együtt kell stimmelni :)
2010. febr. 27. 20:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Én az arcát nézem meg először egy fiúnak. :)

19/L

2010. febr. 27. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
a szeme tök sokat számít:D nagy sötétbarna szemek,vagy kék :D ezeket imádom:D
2010. febr. 27. 21:05
 6/18 anonim ***** válasza:
én először az arcát nézem meg, utána az egész srácot. nekem a nagy barna gombszem a gyengém:)
2010. febr. 27. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
kék szemek ááááá gyengéim
2010. febr. 27. 21:33
 8/18 anonim ***** válasza:
a barna szem a legszebb:)
2010. febr. 27. 21:38
 9/18 anonim ***** válasza:

zöld szemű pasival hozna össze a sors..áá:D

17 L

2010. febr. 27. 22:25
 10/18 anonim válasza:
a szemét ézem me előbb, de tök mind1, hogy milyen színű csak lásd benne azt a kish szikrát, ami a tiedben ish megjelenik, amikor a szemébe nézel..:P
2010. febr. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!