Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kiderírteni, hogy bejövök-e a lánynak?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, de még nem igazán találkoztunk, csak egy párszor láttam. Igazából ismerősnek az ismerőse, csak egyszer beszéltünk. FB-on felvettük egymást, de nem ngon írogatunk. Élőben érdeklődőnek és mosolygósnak tűnt, de FB-on nagyon passzívnak vhogy. Nem szeretnék pofára esni...2015. jún. 6. 01:28
1/3 anonim válasza:
Elhívod randira meginni valamit, és miközben az asztalnál szemből (de legjobb lenne olyan helyre mennetek, ahol egymás mellett tudtok ülve iszogatni) miközben beszélgettek, poénból megérinted párszor a kézfejét. Aztán véletlen kicsit ott felejted a kezeid közt azt. Ha nem húzza el, akkor bejössz neki, ugyanis a kézfej a lányoknál az egyik legintimebb testrész.
2/3 anonim válasza:
jajj ne írjatok már neki ilyen forgatókönyvet első lépésben mit másodikban mit ez akkora hülyeség! Most magát adja vagy ne? A lényeg, hogy ha akarsz vmit tőle akkor lépned is kéne!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de honnan tudjam, hogy érdemes-e rámozdulnom, vagy csak pofára fogok esni. Sokszor látszik a lányoknál, de ebben az esetben tényleg nem tudom...
2015. jún. 6. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!