Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek "barátnőmhöz" SOS?
Figyelt kérdés
van egy lány akinek elmondtam hogy szeretem és ma elhívott hogy menjek el hozzá filmet nézni vagy valami gondolom akkor ez az jelenti hogy ő is érez valamit irántam ugye? 15/f2010. febr. 27. 15:15
2/13 A kérdező kommentje:
szerintetek az jó ha viszek neki valami csokit vagy valamit?
2010. febr. 27. 15:17
3/13 anonim válasza:
szerintem vihetsz neki, örülni fog(:
4/13 anonim válasza:
vigyél, vmi jó kis csokit, esetleg egy virágot, rózsa pl.
5/13 A kérdező kommentje:
jó csak ott leszenk szülők meg minden azt nem vok még tapasztal ebben :D
2010. febr. 27. 15:21
6/13 anonim válasza:
A virág lehet első alkalommal nagy "harapás" lenne a süteményből, de csokit vihetsz, mert az a filmezés fontos kelléke lehet.
7/13 A kérdező kommentje:
Sztem is egy csoki az jó meg
2010. febr. 27. 15:23
8/13 anonim válasza:
Szerintem ha ő hivott bármit viszel örülni fog neki! Hajrá nektek:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!