Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a franc bajom van? Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc bajom van? Hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit 2 hete ismertem meg, eddig 5-ször találkoztunk és nagyon sokat beszélgetünk neten. Teljesen gyogyós vagyok. Ha nincs velem hiányzik, rá gondolok és úgy érzem vele akarok lenni..Ha meg itt a tali ideje legszívesebben lemondanám, nem akarom az egészet és a legutóbbi randit csak túléltem. Jól esik az ölelése és vágyom is rá de legszívesebben ellökném. Egy nagyon értékes ember, kedvelem és vonz is bár nem kifejezettem az esetem. Van ami zavar a külsejében és van ami kifejezetten tetszik, a lelkéből csak annyit ismerek amennyit mutat, nyilván van rossz is benne csak még nem tudom mi. Ő többet érez mint én. Kissé furcsállom, hogy ilyen hamar.. Nem tudom. Annyira ellentétes érzéseim vannak, hogy már megőrülök. Egyik éjjel alig aludtam mert nem tudtam, hogy szabaduljak meg tőle, hogy ne bántsam meg de másnap bűntudatom volt és nem akartam elveszíteni. Nem értem ezt az egészet.
2015. jún. 4. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy, csak ellenallsz AZ erzesnek es nem engeded atfolyni magadon, azert szenvedsz
2015. jún. 4. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Vonz és taszít egyszerre.Te csak a szerelem érzésére vágyódsz mikor nincs veled,mikor vele vagy épp hogy túléled .Ez nem szerelem.
2015. jún. 4. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
osztom a 2. kommentet
2015. jún. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!