Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetben?
Ha egy kávézóban/parkban odamenne hozzátok egy normális srác,valami olyasmi szöveggel,hogy csinos nőnek tart ezért szeretne téged megismerni(nem ez lenne a szöveg,csak ez a lényege).Mi lenne az első gondolatotok,tetszene nektek,ettől milyen vélemény alakulna ki a fiúról? 22/f
légyszi kort is írjatok.
Lehet kicsit összevissza lett így újraolvasva, írok egy példát mire gondolok.
"Szia, ne haragudj, de hallottam hogy az [x szám] a csengőhangod, nekem is a kedvencem, és muszáj volt kicsit jobban megnéznem, hogy ki is ez a lány... És akkor láttam nálad a [x dolog pl kulcstartó, könyv, feliratos/logós póló]... és még ilyen csinos is vagy. Rögtön tudtam, hogy ezt a lányt meg kell ismernem!" Instant win!
"Szia, nagyon kedves a mosolyod, van kedved ismerkedni?" Meh, talán.
Tudom hogy van a kettő között is, de a két véglet, érted... Az hogy a kettő közöttire ki hogy reagál már inkább hangulatfüggő persze, de csak hogy lásd a különbséget.
Csak egy kérdés!
A csaj így első rá(d) nézésre honnan tudná, h te egy normális srác vagy? A ruha és a külső még nem minden...
Abszolút nyitott lennék ha semmi tapintatlan nem hangzik el a leszolitas alatt. Persze azt jelezném h van barátom(így fair) de szívesen ismerek meg új embereket(havernak)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!