Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ez az alak? 24L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez az alak? 24L

Figyelt kérdés

Nekem hasonló van, és rengetegen megnéznek, megbámulnak, pedig nem vagyok egy vékony lány, ahogy a képen látható Kim sem. Vélemények?

A kép: [link]

2015. jún. 3. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hát az a baj, hogy én mivel vékony vagyok, ezért nem érezném férfinak magam melletted :D bár ez attól függ hogy milyen magas vagy :P

de képet küldhetek az alakomról, hogy milyen vagyok

22f

2015. jún. 3. 16:22
 2/16 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok. Küldhetsz. :)
2015. jún. 3. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:

én 178 cm vagyok, arányos testalkatú dömper :D Engem is sokan megnéznek, pedig nem öltözködöm divatosan. Ezt jelenti a burkolt kisugárzás szó :))

24/f

2015. jún. 3. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Hmm nem tudom igazából ha csak alkatot kell nézni akkor ez pont az a testalkat amire nem tudom egyértelműen azt mondani h tetszik de azt sem tudom rá mondani h rossz :D Szóval nem tudom h ez milyen határeset :D Viszont nem ez fogja meghatározni h váltasz-e ki belőlem vonzalmat, a viselkedésed, megjelenésed, beszéded, felfogásod,személyiséged, a lényedből fakadó tudatos avagy tudattalan sajátosságaid fogják kialakítani a vonzalmat egy férfiban :) Remélem érted mire akarok kilyukadni :D Ez az alak nagyon sok férfinak szerintem a jó 80%-unknak tetszik a maradék 5 % vékony párti a többi 15 meg meleg . Szóval neked jó én viszont veled ellentétben nagyon megosztó vagyok a nők körében , és akinek tetszene is az alakom azoknak is egy része rám aggatja a társadalmi berögzült hülye előítéleteit :D 23F
2015. jún. 3. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
18%

Nem vékony, de ez az igazi nőies alak. Most őszintén, kinek tetszenek a mai gebe nők, akik egy salátalevelet 3 hétig majszolnak.

Férfiként kérdezem, mit fogjak meg rajta? Meg hát olyan csontos némelyik, hogy feltörné a makkot. És egyáltalán, hogy fog az olyan egy egészséges babát a világra hozni? Nem anyának való, mert jó eséllyel ki se tudná hordani, vagy a második-harmadik hónaptól veszélyeztetett várandós lenne.

És talán egy kapcsolatnál a legfontosabb: a külső változik, a belső marad.

Szerintem ha ilyesmi alakod van, nagyon is rendben vagy, és akik megnéznek, azok az igazi férfiak! ;)

27/F

2015. jún. 3. 16:44
 6/16 anonim ***** válasza:
1.: elég nagy baj, ha te csak attól vagy vagy képes magad férfinak érezni, magadtól meg nem...
2015. jún. 3. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
6-os eléggé félreértetted amit mondtam, de mindegy
2015. jún. 3. 16:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ennek a nőnek szép az arca, és ez teszi vonzóvá.
2015. jún. 3. 17:09
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ez az alkat nagyon nem jön be! Nem csípem a széles csípőt és a nagy dudákat sem. Számomra gáz, de tudom hogy sokan oda vannak ezért az alkatért...
2015. jún. 3. 17:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez a nő az én szememben veszettül nőies, és nagyon jól néz ki.

Mint a lopott biciklit...

2015. jún. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!