Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok-e antiszociális fiúval?
Az antiszociálist úgy értem, hogy nem jár bulizni, nem nagyon érdekli a társasági élet, szeret egyedül gondolkodni,
DE
ha társaságba van tud beszélgetni, van humora és jófej, nem kuka, nem félénk semmi ilyesmi
Nem antiszocuális, hanem aszociális, de szerintem még az sem áll fenn ebben az esetben. Szimplán introvertált. :D
Bocsi.
Antiszociálissal semmiképp. De nem mindenki antiszociális, aki nem jár el gyakran, van, akinek csak nincs olyan társasága, akikkel eljárna szívesen, vagy nincs pénze, vagy sokat dolgozik.
Egyébként nem érdekel olyan pasi, akivel nem lehet eljárni sehova. Én egyedül is elutaztam már külföldre, de ha van párom, akkor azért nem akarnám otthon hagyni, csak mert ő otthon akar lenni, viszont azt se akarom, hogy valaki nem szívesen jöjjön velem. Az ilyen begubózott embert gyorsan otthagynám. Nekem olyan társ kell, akivel együtt élhetem meg ezeket az élményeket, és nem otthon ülünk állandóan.
3: nem vagyok csóró, és sörözni se járok, nem vagyok kocsmatöltelék :)
és ezek szerint antiszociális sem vagyok
5 eljárni eljárok szívesen de attól függ hova, pl, mint említettem, kocsmázni kizárva
de túrázni világot járni szívesen
Ezek egész jó programok :)
Nekem olyantól van hányingerem, hogy "kimegyünk haverokkal jól bebaszunk reggel 4re haza oszt alvás"
sajna ismerősi körömben csak ezt tolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!