Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The viper kérdése:
Mit tegyek az első randin? Pl hova vigyem el? Vagy vigyek e neki valami ajándékot? Vagy vmi ötlet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 23:32
1/7 anonim válasza:
Vidd el egy kávézóba vagy egy kiállításra (sajnos ilyen időben odakint nem sok mindent lehet csinálni).A lányt te ismered, ha romantikusabb fajta, akkor egy szál virággal meglepheted.
2/7 anonim válasza:
Ha nem annyira romantikus de szeret enni akkor egy szál kolbászt vigyél
3/7 anonim válasza:
kávézó, vagy valami beülős hely. Én pl. megőrülök attól, ha csak a pasira kell figyelnem, muszáj közben nézelődnöm, az embereket stb. :S én nem örülnék ajándéknak rögtön, kínos lenne. De te ismered a csajt!
4/7 anonim válasza:
én is egy szál virágra szavazok, bár attól függ mióta ismered. elviheted valami kávézóba vagy sétálni esetleg meki (nem túl romantikus, de ha szereti szerintem jó ötlet)
5/7 anonim válasza:
Minimum egy szál virág avgy egy bonbon...De iylen időben vidd el egy csendes kávézóba ha jobb idő lesz vagy nyáron viheted a parkba is :)
6/7 anonim válasza:
Hát én nekem nem kéne a virág, mit csináljak vele?? egész végig ott szorongatnám a kezembe, nem tudok tőle semmit csinálni..
7/7 Dorian Gray válasza:
Kávézó, teaház:) Legjobb hely ha pestiek vagytok Sirius az Uránia mozi mögött:) Egyébként a másik dolog nem tudom hány éves aki a mekit írta..de lehet én vagyok öreg - 27 - de nekem eszembe nem jutna most főleg nem de 6-8-10 évvel ezelőtt sem jutott volna eszembe mekibe menni randira..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!