Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pécsen és környékén hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsen és környékén hol vannak olyan helyek/programok ahová el lehet menni kettesben?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy el lehetne menni hajókázni a Drávára, de egy picit messze van. Vagy strand, vagy kisvasút. Vagy bármi más ötlet?
2015. jún. 1. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Niké szobor,Havihegy,Tettye park,Orfű,Bükkösdi ökopark,Belvárosban rengeteg kávézó, Most lesz sétatér feszt is...Legyél már kreatív :D
2015. jún. 3. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Lennék én de csak pár napja vagyok pécsi. :)
2015. jún. 4. 06:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Menjetek fel este Niké szoborhoz egy üveg borral :) Romantika,gyönyörű kilátás,hangulat egyből adott :)
2015. jún. 4. 20:08
 4/7 anonim válasza:
100%
Zsolnay negyed, Orfű strandolni - napozni - kirándulni, TV-torony, Niké szobor messzebb Siklós - fürdeni - várat/ várost nézni
2015. jún. 4. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Margit sziget
2015. szept. 17. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Város liget
2015. szept. 18. 00:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ha csóró vagy és fiatal (pl mint én... tehát gimis, vagy egyetemista) és csak sétálásra van pénzed :D

Meg nem akartok beülni valami szar helyre, ahol tuti rendelni kell, akkor....

Niké szobor (de az kicsit messze van gyalogolni)

Nyolc boldogság kilátó

Kő kert

Kultúr kert

Székesegyháznak van egy faintos kis kertje, ami iszonyat csodálatos amúgy szerintem...

A széchenyi térről nyílik egy titkos alagút, amit soha nem szoktak észre venni, és nincs ott egy lélek se, ott van minden féle király dolog, kiállítás, iszonyat menő.

talán ennyi... mi ezeket a helyeket rendre bejárjuk minden héten máshova megyünk :D

ahol kettesben tudunk maradni

2015. szept. 18. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!