Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak az tud pasit találni, aki gyönyörű, sovány és vagány lány?
Azt mondják, szép vagyok, bár pár kilót le kellene még adnom, és elég félénk típus vagyok, nem vagyok bulizós, stb, de nagyon kedves. Viszont senkinek sem kellek, pedig nem a tipikus "nagymenőkre" bukom, nem is azokat szemelem ki... Mi lehet a probléma? :(
19 éves vagyok.
Én nem vagyok a tipikus értelemben vett menő vagy macsó. Mégis azt a tippet adom a hasonló csajoknak hogy "legyél nőies és járj bulizni".
Nem kell macsónak meg taplónak lenni, hogy férfias legyek, de igenis, fontos a stílus. Egy nő meg legyen nő.
A kislányokra jellemző h fiúsak, abból már kinőttem, egy nő legyen nőies, viselkedésben, öltözködésben is.
lehet h gyerek előtt vékonyak voltak, adtak magukra; házasság gyerek után elhagyják magukat, mintha már megszűntek volna nőnek lenni, pedig az anyaság nem kizáró ok, sőttttttt, példát kellene mutasson a ygereknek, hogy igényes magára, a külsejére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!