Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek csak a tetszés jelei? 19L
Figyelt kérdés
Egy fiúbarátom, bármikor talizunk, bármi van rajtam, dicsérget ezerrel.
Példának: Összefutunk. Elkezdünk beszélgetni. Erre bevágja: de szép vagy. Folytatjuk a beszélgetés, mire bevágja: amúgy tényleg jól nézel ki. Mire én megjegyzem, hogy azért én se vagyok mindig elegáns, bevágja: te bemelegítőben is olyan jól nézel ki, te mindig jól nézel ki.
Csak azért kérdezem, mert ha 1x megjegyzi, az természetes dolog, mert a fiúkra jellemző, de az, hogy többször és mindig minden szép és jó, az fura, de pozitív értelemben persze. :)
2015. máj. 29. 18:07
2/3 A kérdező kommentje:
*Melegítő, bocsi
Nálunk Debrecenben a környéken így mondják, bocsi.
DE nem ez a lényeg.
2015. máj. 29. 18:27
3/3 anonim válasza:
jó az bemelegítőnek.
Sokféle fickó létezik, az a biztos ha rákérdezel nála, hogy miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!