Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha 30 éves férfiként 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 30 éves férfiként 20 körüli nőkkel szeretek ismerkedni, és keresek párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem baj, en is fiatalabb feleséget valasztok majd.
2015. máj. 29. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Hát ha 18 felett van akkor nincs baj.

De azért alatta már ne.

2015. máj. 29. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Mi mondhatjuk, hogy egy huszonéves lány még éretlen és elrugaszkodott elvárásai vannak (tökéletes külső, hiszen van kikből válogatnia, legyen jóképű/helyes/izmos/intelligens/lovagias, de engem fogadjon el olyannak amilyen vagyok, stb.), de mindez felesleges.

Te azt mondod, ők már érettek, velük ugyanúgy működik. Akkor neked ez bevált, nálad ez működik.

Miért kérdezel akkor minket, ha szerinted ez működőképes, tehát szerinted ez nem baj?

Ilyen formában, a közbeékelt hozzászólásaid mellett a kérdés értelmetlen.

2015. máj. 29. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom,miért vagy kinek lenne ez baj.
2015. máj. 29. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"De nem hianyzik semmi az eletembol."

Majd fog, ha rájössz hogy mi mindent hagytál ki! Nem is éltél!

2015. jún. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!