Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha egy házibuliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha egy házibuliba mellettetek alszik egy nő ismerősötök rámozdultok, bepróbálkoztok nála?

Figyelt kérdés
Néhány hete egy buliban úgy alakult hogy többen együtt aludtunk, én 2 srác között voltam, az egyik folyton tapizott, a másik (aki tetszik nekem, viszont szerintem erre már rég rájött) hozzám sem ért. Egyikőjüknek sincs barátnője, nem vagyok ocsmány, most mindenkettő tök részeg volt, amugy aki hozzám sem ért, minden más lányt azért taperolt a buli alatt...
2015. máj. 26. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"az egyik folyton tapizott"

Nem azt írtad, hogy tapizni próbált...de mindegy ettől tekintsünk el. Akkor is ott fekszik a srác melletted, aki tetszik, könyörgöm!!!Miért hagyod, h hozzádbújjon meg miért alszol egy másik pasival kéz a kézben, aki ráadásul akaratod ellenére folyamatosan le akar tapizni ???

2015. máj. 26. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem szoktam igénytelen házibulikban igénytelen nők mellé feküdni. Azért némi tartásom még mindig van.
2015. máj. 26. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Qrva vagy ügy lezarva.
2015. máj. 26. 21:49
 14/20 A kérdező kommentje:
biztos...hát ebbe a kifordult világba :D
2015. máj. 26. 21:50
 15/20 A kérdező kommentje:
ja amugy azért nem mentem én rá a srácra aki bejön, mert már tuti tudja h tetszik, és pont h nem akartam nyomulni, elég kínos lett volna ha visszautasít...
2015. máj. 26. 21:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Át kellene gondolnod

Vágyj a másikra?!

2015. máj. 26. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy nem voltál csont részeg különben megerőszakoltak volna XD
2015. máj. 26. 22:32
 18/20 anonim ***** válasza:
10%

holnap iskola menj alukálni , a hülyeségedet meg jól nyomd fel magadnak

a magyar lányok tényleg rib@ ncok

2015. máj. 26. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
nem mindenki r...banc, utolsó -.-"
2015. máj. 27. 00:56
 20/20 PearlDiver ***** válasza:
Ha olyan lány barátom aludna mellettem, akivel közelebbi a viszonyom, akkor nyugodt szívvel összebújnék vele.
2015. máj. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!