Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nálatok bejönne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok bejönne ha egy számotokra vonzó lány seggen csapna titeket az utcán kezdeményezésképpen?

Figyelt kérdés

Elgondolkoztam, hogy lehet, hogy így kellene kezdeményeznem ismeretlen pasiknál, mit gondoltok? :D

20/l

2015. máj. 25. 16:53
1 2
 11/15 opened paradise ***** válasza:
95%
Sikítanék.
2015. máj. 25. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
sok dologtól függ. Pl az intersparban furán néznék de egy kocsma előtt iszogatva nem venném annyira zokon. Csak ne lepődj meg ha visszakapod ;). Ha meg van párom megmondanám, hogy nagy sebességgel hagyd abba, ennyi!
2015. máj. 25. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
En no vagyok nekem ez csak akkor szokott eszembe jutni amikor mondjuk etteremben ulok es a pincer korulottem jarkal, es jo segge van:-))Ilyenkor baromira visszafogom magam h meg veletlenul se csapjak ra, de neha eleg nehez:-))Ennek ellenere egyelore meg minidg megalltam:-))
2015. máj. 25. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13: én pincér vagyok és engem egyáltalán nem érintene rosszul ha a s .ggemre csapnál. szóval csak bátran

24/F

2015. máj. 27. 23:36
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok:-)14-es bar minden pincer ilyen lenne:-)En telleg igyekszem nem fajuk csaoni mert forditott esetben lehet h en sem dijaznam annyira (habar attol fugg hogy nez ki az illeto:-)))
2015. máj. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!