Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a külső tulajdonságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a külső tulajdonságok egy pasin, amik számotokra kizáró okot jelentenek?

Figyelt kérdés

Értelemszerűen ezt csajoktól kérdezném.

Tehát pl magasság minimum/maximum, ami alatt/felett egyszerűen nem adnál esélyt, akármilyen más tulajdonságai vannak.

Péniszméret minimum/maximum, arc, testalkat, kövérség stb... ami eszetekbe jut.

2015. máj. 24. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez tök jó kérdés, legalább elgondolkodom... :) Hozzáteszem, én ilyen szempontból nem tartozom a túl igényes kategóriába, de ami sztem kizáró lenne:

Nagy fokú ápolatlanság, szagok itt-ott; aránytalan dagadtság; torz külső (ezt nem tom másképp mondani, azért inkább hajazzon az átlagra).

Ami taszít még, de talán még belefér:

Fültágító, túl sok tetkó; igénytelen öltözködés; csúnya bőrbetegség; koszos, rágott körmök; lapát fogak.

Ez még belefér válogatásként, nem? 😃

2015. máj. 25. 07:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Magasság:

Minimum 174cm (ez az én magasságom)

Péniszméret nem számít, mir ofapdáig jutok valakivel nem ezen műlik.. De kizáró, ha nem tud kielégíteni.. Es ez nem a méreteken áll

Nem bírom a mackós alkatúakat, nem vonzó, nem vonz szexuálisan..

Nem bírom ha valaki szőrös, mármint amikor nagyon.. És azt sem ha szőrtelenít..(azet legyen igényes, de ne borotválja magát lenn, és ne gyantázza a mellkasát

Tehát én természetesen szeretek egy férfit, aki férfiasan szőrös, és nem "majom"

A fogaira legyen igényes.. Nem kell, hogy hőfehér legyen, de ha kusza a foga, akkor legyen igénye fogszabályzőra ( nekem most lesz, pedig nem görbék, egyéb problema miatt 28 évesen..tehát sosem ciki szerintem)

Lefyen ápolt a ruházata és a teste..

Illő legyen a stílusa.. Ök mindegy mi, de a személyiségéhez menjen..

Ne legyen gebe sem.. Mint a mai lányos fiúk, akiknek kinn a medencecsontjuk..

Tehát ha úgy vesszeük nekem egy átlag pasi tetszik.. Aki nekem nem átlagos.. "Vanbmenne valami" de más ezt nem biztos, hogy látja

2015. máj. 25. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:

170 cm alatti, jelentős túlsúly, rossz vagy hiányos fogak, ronda pattanásos arcbőr, kopaszodás, szemölcsök, nagy anyajegyek az arcon, ápolatlanság, fültágító, partyszemöldök, hatalmas görbe orr, ha túl bundás illetve ha olyan helyeken szőrös ahol nem szokás (pl hát), hónaljkutya. Ha olyan stílusú ruhákat hord ami számomra taszító, pl feszülős farmer, feszülős póló, ujjatlan felsők vagy rocker cucc. Az alsógatya fajtája is kiábrándító tud lenni.

Az alsógatyában legyen legalább 15 cm, és egyenes. Jaa és ne legyen hájas melle. Ami még fontos nekem, annyira nem külső tulajdonság, de a hangja...ne legyen herélt hangú. Hirtelen ennyi jut eszembe. De szerintem még tudnám sorolni.

2015. máj. 25. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Én már a kizáró okok nagy részén túlléptem, a szerelmemben szinte mind megvan, mégis úgy tűnik, hogy ő a nagy Ő.

Igazából csak az ápolatlanság kizáró ok, és az extrém méretű pénisz, legyen az túl kicsi vagy túl nagy. Mindkettőhöz volt már szerencsém, egyikkel se tudtam élvezni a szexet.

A párom esetében még a tetoválásokkal is megbarátkoztam, pedig utáltam őket régen. :)

2015. máj. 25. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Erről van szó.:)

A Kérdező alapjában rosszul közelít a témához, a felsorolt preferenciák ÁLTALÁBAN kizárják a vonzódást, de nem ezeken múlik a dolog.

Persze, esztétikusabb, ha valakinek minden foga megvan, de ha elvarázsol a személyisége, esetleg csak nagysokára veszed észre, hogy hiányzik neki 4, mikor már vonzódol is hozzá. A vonzalmat pedig nehéz kiradírozni bármilyen tény megismerésével.:)

2015. máj. 25. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:

-A magasság nem gáz. 163 centi vagyok, ennél alacsonyabb fiúval még nem találkoztam. Ha szeretem, az sem zavarna, hogy egymagasak vagyunk

-Ápolatlanság. Koszos körmök, lepedékes, rossz fogak.

-A radikális beállítottságúakat sem szeretem. Bomber, bakancs kizárva.

- A laza vagyok, majd szétesek, 5 számmal nagyobb gatyát viselős, atlétás pasik sem bejövősek.

- Az abszolút kövérség. Nem a macis testalkatra gondolok, nem zavar a kis plusz, hanem mondjuk a 30-40 kg súlyfelesleg, az nagyon.

- Tetkóval, pirszinggel nincs bajom, ha jól áll neki, és mértékkel.

- A péniszméretét nem tudom első látásra megítélni :D De csak a fiúk hiszik azt, hogy a lányok 20 centi alá nem adnak.

Azt hiszem, ennyi.

2015. máj. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!