Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi kolleganővel?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi kolleganővel?!

Figyelt kérdés

Én 26/F. Kolleganőm eszméletlenül tetszik, elvarázsol, úgy ahogy van.

Kb. 1 éve elhívtam randira, de akkor, mondván kollegák vagyunk (?), leterelt. Most kb. 10 hónapja együtt dolgozunk, egymás mellett egész nap, én meg igen próbálom "puhítani", hol veszi lapot, hol nem vesz komolyan.

Az eszem persze azt mondja, hogy kollegával ne, de... :)

De igazából úgy érzem, hogy egy kis szikra és szerelmesek leszek.

Szóval kérdéseim: mennyire kell, illetve érdemes komolyan venni a házinyúl-szabályt? Elmondjam-e neki, hogy mit érzek, ne kerülgessem a forró kását? (a válaszától, reakciójától függetenül együtt kell dolgoznunk, ezért döntök nehezen). Vagy mit javasoltok, Ti mit tennétek?

Köszi előre is a válaszokat!

2010. febr. 25. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ha fiú lennék, és bátrabb mint így lányként, elmondanám. Hátha máshogy látja a dolgokat..
2010. febr. 25. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Sztem küldess a munkahelyére (egyben sajátodra) futárral egy csokor virágot, névtelen kártyával "titkos hódoló" aláírással! Rögtön látod a reakciót, hogy örül-e neki!

Aztán meg rá is kérdezhetsz, hogy sejti-e ki küldhette neki, de burkoltan.

2010. febr. 25. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tudja, hogy mi a szitu. Azért veszi néha a lapot néha nem... amilyen kedve van. A nők mindig élvezik, ha foglalkoznak velük, bókolnak nekik stb. Egy kicsit talán kacérkodik is, de ennyi! Bekérdezhetsz még egy randit, de nem hiszem, hogy kötélnek áll. :(
2010. febr. 25. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy minden nap hívd el randira amig igent nem mond:D. Ez valószínűleg kimeritené a munkahelyi szexuális zaklatást :(.

Hívd el megint randira. A csajok nem szokták önként az ölembe vetni magukat (jó néha igen de ez ritka). Fiúként nekünk kell lépnünk. Lépjél, ha sokáig szarozol elmegy az esély. Érezze végig, hogy mit akarsz.

2010. febr. 26. 09:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat!

Nagyon is tisztában vele sztem, hogy nem közömbös nekem. Egész nap, ahogy az alkalom adja a meló mellett udvarolgatok. Hol egy csodaszép mosoly a válasza, hol egy cisszegés, hogy már megint...bár ezek inkább félmosollyal párosulnak. Ez utóbbi reakciók sztem inkább a többieknek "szólnak".

Lehet, az a baja, hogy egész ott zajlik a többiek előtt? Lehet, hogy egy olyan pillanatban kérdezzek meg, mondjak el mindent, mikor csak ketten vagyunk? (mondjuk olyat nehéz találni :) )

2010. febr. 26. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
tudod a számát?
2010. márc. 2. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A párommal munkahelyen jöttünk össze másfél éve. Mindig akkor "nyomult",ha nem volt senki a közelben,ezért vettem komolyan. Így tudtam ,hogy nem a kollégáknak akar felvágni, hogy milyen "tökös gyerek". Azóta is titokban tartjuk a kapcsolatunkat.
2010. márc. 2. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
soha ne légy szerelmes 1 munkatársba,akámrilyen csábító.szex az mehet,de az is ki fog derülni.sok sikert!!
2010. márc. 2. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom a számát. Most 2 napig szabin vagyok, kérek a szabadidejéből egy kis szeletet, hátha úgy meghallgat.
2010. márc. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!