Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hova szeretnétek, hova vigyen el a fiú 1. randin, és hogy hívjon el a srác randira? ( pl ha már ismered egy ideje, de mostanában tök jóban vagytok, és bízol benne stb. )
koncertre..
egy hangulatos kis kocsmában szól a jó rockzene.., mellette beszélgettek.. iszogattok.. szerintem az hangulatos..
és természetesen nem a legfüstösebb helyre gondolok.. :D az jó lesz később....:D
esetleg eső után séta.. az meseszép.
étterembe semmiképp nem mennék.. pl.. eszitek a pizzát első találkozásnál és olyan zavarba vagytok ,hogy nem tudjátok ,hogy egyetek.. rossz esetben.. vagy ott marad a kaja.. mittudomén..:D szerintem az nem első randira való.
és ez a szöveg megfelelne:
Szia..Arra gondoltam ,hogy elmehetnénk délután xy- ra/ba ..ha van kedved. Szerintem nagyon jó hely..
vagy.
Szia. Mit szólnál ha elhívnálak sétálni holnap? Lenne kedved?
valami ilyesmi:)
Remélem segítettem.
17/L
Hóvirágot ne akarjatok tépkedni, mert a törvény bűnteti már pár éve...
Egyébként én is séta hive vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!