Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti hova szeretnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hova szeretnétek, hova vigyen el a fiú 1. randin, és hogy hívjon el a srác randira? ( pl ha már ismered egy ideje, de mostanában tök jóban vagytok, és bízol benne stb. )

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pizzázni, vacsizni, sétálni...:) Én ráérek:);):D
2010. febr. 27. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:

koncertre..

egy hangulatos kis kocsmában szól a jó rockzene.., mellette beszélgettek.. iszogattok.. szerintem az hangulatos..

és természetesen nem a legfüstösebb helyre gondolok.. :D az jó lesz később....:D

esetleg eső után séta.. az meseszép.

étterembe semmiképp nem mennék.. pl.. eszitek a pizzát első találkozásnál és olyan zavarba vagytok ,hogy nem tudjátok ,hogy egyetek.. rossz esetben.. vagy ott marad a kaja.. mittudomén..:D szerintem az nem első randira való.

és ez a szöveg megfelelne:

Szia..Arra gondoltam ,hogy elmehetnénk délután xy- ra/ba ..ha van kedved. Szerintem nagyon jó hely..

vagy.

Szia. Mit szólnál ha elhívnálak sétálni holnap? Lenne kedved?

valami ilyesmi:)

Remélem segítettem.

17/L

2010. febr. 27. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
fagyizni vagy kajálni ne naon hívd én frankon lekajáltam a barátnőmet az első randin :DDDDD eléggé ciki volt, de a cukrászda az jó, hisz 1 darab sütit megtud mindenki enni normálisan utána meg elbeszélgettek egymás mellett 1 pohár vmi mellett. de akár elhívhatod egyet tekerni. elfárad a bringán és ha szerencséd van az öledbe pihen meg :)
2010. febr. 27. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Én egy esti sétának örülnék, a meghívás pedig történjen élőben.
2010. febr. 27. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Hóvirágot ne akarjatok tépkedni, mert a törvény bűnteti már pár éve...

Egyébként én is séta hive vagyok.

2010. febr. 27. 22:01
 16/16 anonim válasza:
Én egy sétának örülnék, és a végén egy csóknak. Amugy az nagyon béna, ha e-mailben vagy telefonon hívod meg az első randira. Menj oda hozzá, legfeljebb azt mondja, hogy holnap nem ér rá, de nem olyan ciki. Kajálni ne hívd el. Mondjuk egy italra egy kávézóba.
2010. febr. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!