Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérjek-e tőle képet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérjek-e tőle képet?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Koncerten ismertem meg.Már akkor is tökre bejöttm, aztán másnak felvett msnen azóta majdnem mindennap beszélünk.Meg lehet találkozunk is vmikor. Tnap mondta h tetszem neki, aztán mutatta a tablóképét(most végzős) ami nekem igencsak tetszik. Bunkóság lenne kérni?:$ vagy ő neki hogy jönne ez le?
2010. febr. 25. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
szzerintem nem bunkóság, csak jól add elő a dolgot.
2010. febr. 25. 18:37
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi. de hogyan jól?:\
2010. febr. 25. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, őszintén. Örülnél neki, ha kaphatnál egy példányt, persze, csak ha nem gond, lehetséges, stb.
2010. febr. 25. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy??
2010. febr. 25. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd ad,ha akar.Amúgy meg csak egy hülye kép,ami másik 50 csaj pénztárcájában,meg polcán fog díszelegni.Ha rendes ad,de sztem baromság ez a tablókép dolog.Majd felrakja Myvipre,aztán leszeded onnan :D
2010. febr. 25. 18:45
 6/10 A kérdező kommentje:
jaja énis így gondoltam.csak azért kicsit parázok:\ köszi a válaszokat. 17.
2010. febr. 25. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Át küldi msnen te meg kinyomtatod egy darab fecni amire 10év mulva nem is emlékszel!
2010. febr. 25. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
18:45. sztem magától nem adna. mikor mutatta, és mondtam h tökjó lett, nevetett, és mondta h szerinte borzalmas, és ki dobálja majd őket, meg ilyenek:D szal ezért gondoltam, h megkérdezem nem-e kaphatnék egyet még kidobálás előtt :D
2010. febr. 25. 18:47
 9/10 A kérdező kommentje:
egyébként nem is kimondottan a képről van szó.Hanem ha így leírja h tetszem neki, énis akarok valahogy lépni. ami nem olyan nyomulás h odamegyek azt lekapom, hanem csak ilyen apró közeledés.... csak ezért gondoltam megkérdezem nem-e nézne hülyén:D
2010. febr. 25. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérhetsz tőle, még örülni is fog neki szerintem.
2010. febr. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!