Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miskolc és Budapest között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolc és Budapest között sok a távolság ha kapcsolatot akarunk?

Figyelt kérdés

Szemely szerint szerintem nem,mivel felpattanok a vonatra és másfél óra és ott.

Minden hátvégén együtt,na meg itt a nyár.Ő már nem,de én még tanulok.

Időm lenne,és pénzem is.

Szerintetek?

2015. máj. 18. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanannyira akarjátok, megoldható.

Én Pesti vagyok, párom Nyíregyi, az nagyobb táv. :) Működött. Igaz, ő azóta felköltözött. Most elképzelni sem bírnám, hogy ne lássam majd' mindennap, a hétvégék nagyon kevesek lennének.

Ha nektek a heti két együtt töltött nap elég, akkor nem jelent gondot. Lássuk be, városon belül is lehet másfél órát utazni. :D (Bár azért Miskolc inkább két óra, de téma szempontjából ez mellékes.)

2015. máj. 18. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsiny távolság, ha igazi a szerelmetek :D

Azért a távkapcsolatnak is vannak előnyei :)

2015. máj. 18. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz az két órának is Intercityvel, de amúgy nem nagy táv. Legalább nem unjátok meg egymást :)
2015. máj. 18. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
2-3 órás út, ha van rá pénzed akkor nem akkora probléma. Afölött necces, mert ha bármi egyéb dolog van, akkor nem tudsz csak úgy leugrani. Ha van valamelyikőtöknek valami komolyabb lelki nyavajája éppen kedd reggel, vagy összekaptok valamin, akkor öltözés, vonat és 3 óra múlva együtt is vagytok és még aznap este hazaérsz/hajnali első vonattal vissza. Ez azért fontos, hogy megoldható legyen, enélkül nehéz. Így igazából meg lehet próbálni. HA nincs mindkettőtöknek sokéves terve az adott városban ahol él, tehát előfordulhat hogyha működik akkor mondjuk 2 év múlva összeköltöztök. Akkor gond nélkül működhet.
2015. máj. 18. 18:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon jól működik,heti 1-2x találkozunk + hétvége együtt.

Remélem másnak is ilyen tökéletes kapcsolata lesz!

2015. jún. 1. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!