Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyi ideig maradtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi ideig maradtok egy "döglődő" kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Persze, elég általános, megpróbálom körbeírni:

a pasik alapvetően csak használtak titeket. Jött valaki, akiért ti is tettetek, hogy összejöjjetek. Nagyjából 5-6 hónapig jó volt, aztán kezdtétek észrevenni, hogy ez is csak használ: utazgat az ország több pontjára, ahol épp olyan buli van, ami neki kedvérevaló, csak akkor foglalkozik veletek, ha épp "úri kedve" úgy tartja (távkapcsolat amúgy). Később már ti magatok sem tartjátok ezt kapcsolatnak - de még együtt vagytok.

Meddig maradtok egy ilyenben?

2015. máj. 16. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Leginkább semeddig... Mi értelme egy olyan emberrel lenni aki nemhogy nem érezteti velem, hogy szeret, ott sincsen és sz*rik a fejemre....
2015. máj. 16. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha mindkettő félnek ugyanannyira fontos a kapcsolat- vagyis semennyire- akkor addig, amíg kényelmes, és nincs másik ember a színen.

Ha vannak érzések bármelyik részről, akkor minél hamarabb le kell zárni.

2015. máj. 16. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Semeddig. A távkapcsolat amúgy is csak időpazarlás.
2015. máj. 16. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Semeddig.

L20

2015. máj. 16. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt inkább a csajjal van a gond, ok két esetből következtetést levonni meredek, de folyton ilyen pasikba futni...

Neeeem tudom, nekem sose volt ilyen kapcsolatom. Amúgy semeddig, sose féltem szakítani ha úgy éreztem itt az ideje. Ez a leírás viszont, ebből nem úgy tűnik, hogy a lány nagyon kapálózott volna a kapcsolatért. Jelezte, hogy neki nem jó, beszéltek, próbáltak változtatni vagy a csaj csak ül és ok ez van. Nem károgni akarok, de ha neki ez a problémamegoldás minden kapcsolata így fog végződni.

2015. máj. 16. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A valóságban attól függ, mennyire néz ki jól a pasi.
2015. máj. 16. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én lelépek, ha nem érzem magam jól egy kapcsolatban, a leghosszabb "döglődés" 2 hétig tartott, Ha a másik személyiségében/életstílusában van valami számomra zavaró, akkor a felfedezést követő 1-2 napban véget is ér a kapcsolat. Nem várom el senkitől, hogy miattam változzon meg.

A távkapcsolatot meg nem nevezem kapcsolatnak, csak egy nagyon érzelmes hobbinak.

2015. máj. 16. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

2 év, de bánom hogy eddig húztuk. Egyébként mindkettőnk részéről voltak előnyös tényezők.

A példádban elég kevés infó van. Ami van, azbaz hogy a pasi szarik a nőre. Egy törődőbb, rendes pasi kéne helyette.

A távkapcs szerintem is nagyon c verzíó. Persze imerni kellene hozzá a körülményeket, de pl ismim vagy 7 éve él távkapcsban. Szerintem mire komolyabbat terveznének, akkorra fog behalni a kapcsolat. Durva időpocsékolás.

2015. máj. 18. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Semeddig. Nem szeretek a sz.rban ulni. Igaz ez a kapcsolatokra, munkahelyre vagy akár országra is. Nem vagyok én fa, hogy egy helyben maradjak. :D
2015. jún. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!