Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak titeket szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket szoktak lányok leszólítani utcán? Hogy fogadjátok?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel elég válogatósak vagyunk, és elhatároztuk, hogy ha megtetszik egy srác, odamegyünk majd hozzá. Csinosak vagyunk mindketten, szóval nem 100 kilós, kiálló fogú lányokról van szó. Kicsit viszont aggódom, hogy majd a kiszemeltnek barátnője van...
2015. máj. 16. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem az a fiatal lány vagy,aki Újpest Városkapunál 3 napja szólít le minden szembejövőt... még nem vártam meg, hogy mit akar, azt hittem kéreget, pedig lehet, hogy a barátnőd vagy te vagy az :)
2015. máj. 16. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Soha nem volt még ilyen, mert ronda vagyok, de ha mégis lenne, és a lány is szimpatikus lenne, örülnék neki.
2015. máj. 16. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
És itt mire számítasz pofára esés lehetőség kapcsán? Ha van bnője vagy nem jössz be neki akkor ennyi. Amúgy meg igent fog mondani, szerintem ez ennyire egyszerű
2015. máj. 16. 17:41
 14/18 opened paradise ***** válasza:

Jól esne,de én is válogatós vagyok állítólag,szóval...

11.

Majd írd le mi történt,engem is érdekelne.

2015. máj. 16. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:

küldesz képet ? *.*

am az a baj h félelmetes és sokan ilyenkor megijednek és inkább azt mondják h van bnőjük mert hirtelen nem tudnának miről dumálni :/

ha meg bátrak akkor odamennek maguktól is egy rovidke szemezés után.

2015. máj. 16. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Hahahahahahaha. Leszólítani?! Engem?! Még álmaimban sem.

Most szomorú lettem...:(

2015. máj. 17. 10:53
 17/18 Adri+ ***** válasza:
Szia.Van kedved velünk fagyizni?Miért?Mert bejössz nekünk!Ennyi volt az 1.randim két cigánylánnyal.Annyira leblokkoltam,mint tűzdémon az esőben,hiszen ilyen még nem volt addig.Hozzávetőleg egy éve volt Szekszárd Tartsay XXL előtt.Azóta is bánom,h kihagytam.Fentebb,és ennyi.Barinővel nehezebb lesz.
2015. máj. 17. 23:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Hozzám sosem jönnek oda, pedig nem tartom magam az átlagnál rosszabb kinézetűnek. Csak annyi, hogy közterületen mindig rajtam van a füles, nyáron napszemüveg is (ergo szemkontaktus kizárva) és közben olyan elmélyült, de kifelé "ne szólj hozzám, figyelmeztetés nélkül azonnal lövök" tekintettel sietek.
2015. máj. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!