Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha randiznátok egy férfival, tetszene a megjelenése, szimpatikusan viselkedne, de egy régi mobiltelefonja lenne, az problémát jelentene számotokra?

Figyelt kérdés
Régi alatt 10 éves, vagy régebbire mobiltelefonra gondolok.
2015. máj. 13. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálam előnyt jelent, mert így nem lóg egész nap a mobilján, hanem élete van!
2015. máj. 13. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Vedd poénra, és a kiszemelt hölgy is annak fogja venni. :) Párom anno simán büszkélkedett az ősrégi nokiájával, hogy X koncertet megjárt, meg mennyi mindent túlélt, szóval neki nem kell a modern kütyü. Ha amúgy nem fújolod habzó szájjal a modern technikát (mer' a fészbuk mindenhol lehallgat!!!!! - eskü, van ilyen ismerősöm :D), akkor simán belefér.

...most így belegondolva, jobb szerettem, míg a páromnak nem volt okoskütyüje, nem tudta folyton tologatni a talikat, mert úgyis időben látom a messengeren, hogy késik. :P

Egyáltalán nem volt ciki soha, hogy előkaptam mellette az okoskütyüt, az enyémmel fotóztunk, az övével telefonáltunk, ha az enyém lemerült a sok okosságtól. :D

2015. máj. 13. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszem, hogy zavarna valakit, kifejezetten tisztelem a retro Nokia telefonokat, akkoriban még a minőségre mentek.
2015. máj. 14. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
csoro lali
2015. máj. 15. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem volt olyan,hogy két telóm volt és amikor elővettem a régit egy lány ismerősömnek azt kérdezte,hogy ez a telód? Aztán elővettem a másikat,kicsit megnyugodott.

Bizonyos körökben és középsuliban számíthat.

2015. máj. 17. 23:37
 16/16 Adri+ ***** válasza:
Szia. Gond hát. Kapásból nem tud zenét hallgatni rajta, duelezni, vagy biztonsági rendszerre ránézni. A nélkül meg mit ér az egész? Megrongálja a házunk valaki, és azt sem tudjuk ki? Elesik otthon a gyerek, és a nagyobb is, míg a dadus horkol ott faggyon meg? na ne már! Videotelózni meg pláne nemtud
2015. máj. 18. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!