Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes reagálni hogyha a randin egy lány visszautasítja a csókot mert azt mondja hogy ez még korai? F/18
ez hányadik randi volt kérdező?mármint a visszautasítás?!
szerintem csak tapasztalatlan,és ezért félt volna csókolózni...Ilyenkor az arcára kell puszit adni!
első randin 1 óra után ebben nincs semmi meglepő, még korai volt neki, ennyi
ez nem azt jelenti, hogy ne érdekelnéd, csak még nem állt rá készen
másik lányt felhozni, csak hogy érezze a kényszert rossz ötlet
csak várj egy kicsit vele
Hát nekem volt ilyesmiben részem, h a srác csokolozni akart az első randin... és visszautasítottam..hiába jött nekem azzal h van más is a képbe akkor sem mentem bele!
Nem szabad erőltetni...
Tovább kell teperni. Gondolj csak bele: egy óra után lesmárolod, aztán másnap már azt akarod, hogy szopjon le, hiszen ti jártok! A versenyszellemre meg ne apellálj, mert az a tesztoszteron hozadéka.
Szóval csak lassan, ráérősen. Ne éreztesd a lánnyal, hogy neked annyira sürgős a dolog, mert ebből csak azt veszi le, hogy szexre hajtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!